Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
źle się wyraziłam, czekam na @ aby wiedzieć kiedy działać, po urodzeniu Patryka jeszcze @ nie było![]()

co do egzaminu to niestety nie wiem czy wiesz ale to trudne jest i nie wiem czy zdasz ????

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a sen bomba może akurat jak katiuszka do pl przyjedzie to trafimy we dwie do Ciebie
a wścieka się bo nie może czegoś sięgnąć to od razu nerw na całego
:-)
:-(od kilku dni się z nim gryzę bo On jakiś nie przytomny hrabia ,wszystko na mojej głowie jest ,urodziny ,święta dom a On wiecznie zapracowany! a ja niby co ???leżę ko...wa do góry pępkiem??a szkoda gadać 

ja też bym coś dobrego zjadła ,narobiłaś smaka tymi Sycylijczykami :-)

:-(
U mnie to samo.
Tego już nie zmienimy, nie wolno się tym denerwować bo nie wychodzi nam to na zdrowie
:-) 
Póki co czekam na fotki z imprezki :-)
No i ja czekam na filmik z Patryczkiem:-)

zanim spakowałam siebie i Patryka i wyszliśmy słońce się schowało i trochę zmokłam.. wchodzimy do domu a tu taakie piękne słońce
teraz znowu pada.. czad!!!ale u nas dizś pogoda, słońce - deszcz - słońce - deszcz - słońce - deszczzanim spakowałam siebie i Patryka i wyszliśmy słońce się schowało i trochę zmokłam.. wchodzimy do domu a tu taakie piękne słońce
teraz znowu pada.. czad!!!

No a zakupy średnio udane
1 bluzka-namiot, 1-sukienka, 1 para butów
a nie było nas 7 godzin!!!!
no ale dobre i to, nie?
Tak więc Kochana ja też od 4-ej na nogach
A jaśnie pan król Julian uciął se drzemkę w samochodzie i spał 1,5 godziny. A my oczy na zapałkach
Teraz już był taki śpiący, bo przeciez wstał o 12-ej, że co krok to się przewracał. W ciągu 30 min nabił sobie trzy konkretne guzy!!!! skończył jeden płacz, zaczynał nowy.....ehhhhhhh oby noc była lepsza, bo padnę!!!!
a co do bananowych ciasteczek, to chyba się jednak nie dopiekły, bo na aaronkowym blogu to one są takie pulchniutkie, lekko brązowe. A moje to plaskacze okropne były, do tego żółtawe jakieś, po bokach przypalone lekko...Zastanawiam się nad kupnem prodiża w Polsce...ma któraś z Was takie cuś? teściowa ma dwa i mówi, ze jeden piecze super, drugi do doopy, a z tej samej firmy itd.
idę zrobić kolacyjkę...ahaaa i chyba jednak muszę się zacząć odchudzać...w nic się nie mieściłam co chciałam kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!