Muma
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki,
Jutro nadrobię wszystko bo weekend rodzinny był
Zresetowałam się po przykrym poranku piątkowym i mogę znów zdawać
Co do tych kotletów to hmmm, wiecie jadłam takie coś w knajpie ale tamto to było inne i znacznie lepsze. Nie wiem może z grilla czy jakoś.
Ja po prostu usmażyłam schabowe w bułce i jajku, podsmażyłam plastry boczku i potem te kotlety z boczkiem i oscypkiem w plasterki wsadziłam do piekarnika na 20 minut. Z sera zrobiły się prawie chipsy
może za mocno piec nagrzałam. Wszystko w aromacie tego boczku, moim bardzo smakowało. Ja pamiętam tamte z Chaty zbójnickiej czy jakoś (na Rudzie dla wtajemniczonych tere )
.
Gatto dobrze, że już masz z głowy i zaraz będzie wszystko jak dawniej. Oj ja też sobie nie wyobrażam mieszkania z kimkolwiek poza eMem i dziećmi:-)
Ani@k - mam nadzieję, że się nie obraziłaś za ten mój komentarz ?
Jak tam Patryś, czego próbował w weekend ? ;-):-)
zuza - gdzie relacja i fotoreportaż ?? Jak poszło ??
caterina SUWACZEK please
ulennia - &&&&&&&&&&&& za nowy cykl.
szyszunia - jak noc sam na sam z eMem ??
A kiedy Mieszko idzie do żłoba ???
katiuszka u mnie to samo, Oli jak cyborg, w weekend ze względu na różne wypady z domu spał po 5-20 minut w aucie i wcale nie padał wieczorem, normalnie biega jak nakręcony . No i wstaje 6.15 ;-) Musimy to jakoś przetrwać.
Resztę mocno ściskam i do jutra :-)
Spokojnej nocy !!!
Jutro nadrobię wszystko bo weekend rodzinny był

Zresetowałam się po przykrym poranku piątkowym i mogę znów zdawać

Co do tych kotletów to hmmm, wiecie jadłam takie coś w knajpie ale tamto to było inne i znacznie lepsze. Nie wiem może z grilla czy jakoś.
Ja po prostu usmażyłam schabowe w bułce i jajku, podsmażyłam plastry boczku i potem te kotlety z boczkiem i oscypkiem w plasterki wsadziłam do piekarnika na 20 minut. Z sera zrobiły się prawie chipsy
może za mocno piec nagrzałam. Wszystko w aromacie tego boczku, moim bardzo smakowało. Ja pamiętam tamte z Chaty zbójnickiej czy jakoś (na Rudzie dla wtajemniczonych tere )
.Gatto dobrze, że już masz z głowy i zaraz będzie wszystko jak dawniej. Oj ja też sobie nie wyobrażam mieszkania z kimkolwiek poza eMem i dziećmi:-)
Ani@k - mam nadzieję, że się nie obraziłaś za ten mój komentarz ?
Jak tam Patryś, czego próbował w weekend ? ;-):-)zuza - gdzie relacja i fotoreportaż ?? Jak poszło ??
caterina SUWACZEK please

ulennia - &&&&&&&&&&&& za nowy cykl.
szyszunia - jak noc sam na sam z eMem ??
A kiedy Mieszko idzie do żłoba ???katiuszka u mnie to samo, Oli jak cyborg, w weekend ze względu na różne wypady z domu spał po 5-20 minut w aucie i wcale nie padał wieczorem, normalnie biega jak nakręcony . No i wstaje 6.15 ;-) Musimy to jakoś przetrwać.
Resztę mocno ściskam i do jutra :-)
Spokojnej nocy !!!
Ostatnia edycja:
pada a my dzis na wazenie idziemy.. moze przestanie.. choć jak nie przestanie to też pójdziemy.. muszę poszukać parasolki :-)
;-) a Ty teraz freee time!!!! no w koncu odpoczniesz.. kiedy jeszcze byłam w ciąży każdy mi mówił 'odpoczywaj później nie bedzie okazji' denerwowało mnie to trochę, ale teraz powiem Ci to samo 'odpoczywaj, póxniej będzie na odpoczynek trochę mniej czasu';-)