Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wstaliśmy o 5:15, bo Młody obudził się na mleko, którego nawet nie tknął
nie było sensu już się kłaść, bo o 6-ej i tak mieliśmy wstawać, żeby wybrać się na ten targ. Mały dostał pół bułki maslanej i tyle. Wnerwiłam się na niego, bo cholera wie o co mu biega
A na tym targu ak sobie chodzimy i chodzimy, a Julek nagle jakieś jęki zaczął wydawać i palcem do buzi pokazuje. Skapnęłam się, że głody pewnie. Polecieliśmy do auta i wsunął kaszkę z ciągu 5 minut
Doopsko mu zgłodniało, to sam pokazał, że głodny
dziś w trakcie spaceru to samo było, zgłodniał to pokazał palcem do buzi i spoko
A ja się wypuściłam w dalekie strony, na dodatek trochę pobłądziłam i w rezultaci ełaziłam ponad 3 godziny
Wczoraj też o 7 rano do 13 chodzenie, potem szybko małego nakarmiłam w domu, przygotowałam jedzenie na grilla i Kasia z chłopakiem i Gabrysiem przyszli do nas. Trochę mnie tez nerwa wzięła, bo miała mi pomóc, noooo aleee się nie wyrobiła
ehhhhh..... Tak więc tak na spokojnie to sobie wczoraj siadłam jak posparzątałam po grillu, tak po 20-stej. No i dziś od rana znowu maraton...Jutro tez mam się wybrać do marketu, bo okazało się, że nie mam kartek na święta
No to znowu trochę pochodzę...Ja sie tylko zastanawiam czemu nie chudnę

Zęby tak idą? a co do świąt...a nie mogłaś wprost szwagierce powiedzieć, że może i ona by coś w końcu przygotowała??? dwie ręce chyba mnie, nieee?

moje posty romantycznością biją

chyba wszystkim innym oprócz właśnie tego...gdzie ja tam romantyczka

noo to prawda, trochę to kosztuje...no ale coż? a co do pchlich targów to wciągają...wciągają

zostały mi 2 dni urlopu (z czasów gdzie miałam jeszcze cały etat) 13 z 2013 roku i 13 z bieżącego, po wykorzystaniu być moze całości wracam do pracy..
&&&&&&&&&&&& za dziś.. będzie dobrze 
:-) w ogóle wczoraj w przychodni były same małe dzieciaczki, na szczepienie ze swoimi rodzicami/mamami.. ze trzy mamy podeszło spytać ile Patryś ma miesięcy.. mama 6 tygodniowej dziewczynki obok której czekaliśmy na wizytę, poprosiła mnie o to aby móc Patryka wziąć na ręce aby zobaczyć co ją czeka za parę miesięcy.. miłe to nawet było, ale Patrysiowi nie za bardzo to odpowiadało ;-) drażniło Go to co pokazywał robiąc groźną minę i popłakując.. 
ojjj stroisz swoją Córcię, stroisz ;-) napisz jak smakował ten piękny tort!!!! ale bym sobie teraz zjadła kawał takiego torciska!!!! 
w amoku całusów i uścisków ucałuj też Cri od nas
aaaa i przecież wiadomo było ze wszystko u Ciebie będzie ok

;-):-)

Mysza okazało się,że kiepsko sypiała w nocy bo jej dwójka na górze wyłaziła 

wczoraj zauważyłam ,że ma ją już
dziwne bo pierwsza na górze ??? a nie na dole?

ehhh szkoda gadać 

więc już jest dobrze
.