Muma
Fanka BB :)
Hej,
Gatto - ja nie żartuję ( nie posądzam też tere o żarty). Gdybym nie przesiedziała paru ładnych tygodniu przy łóżku mamy na oddziale onkologicznym i nie napatrzyła się na kobiety w moim wieku i młodsze, o których wiadomo było, że rokowania mają bardzo złe to takie pomysły nie przyszły by mi do głowy.
Natomiast żyję ze świadomością takiej możliwości i w razie jakiegokolwiek zagrożenia nie wykluczam mastektomii, tak jak wcześniej napisałam.
katiuszka mamy już dolne piątki i się Glut uspokoił narazie. Górne dziąsła piątkowe też już podpuchnięte są ale jeszcze nie marudzi w tym temacie. Ogólnie jest teraz grzeczny, tzn energii ma za dużo ale uśmiechnięty i na wesoło ;-)
Gdybym ja powiedziała szwagierce, że ma zrobić święta to by Świąt nie było .:-) I spokój :-)
Ani@k - dobrze, że masz Babcię tzn Mamę choć ja sobie takiej opcji nie wyobrażam... nawet gdyby Hania żyła.. To są zawsze trudne decyzje a Mama wie kiedy Dzieciowi będzie najlepiej
zuza - najważniejsze, że imprezka już za Wami
Ząbki idą, raczek jest, wszystko OK, Zdrówka i spokoju życzę !! 
Ja dziś wieczorem mam jedna jazdę przypominającą
Teraz zabieram się za okna 
Miłego dnia !!!!
Gatto - ja nie żartuję ( nie posądzam też tere o żarty). Gdybym nie przesiedziała paru ładnych tygodniu przy łóżku mamy na oddziale onkologicznym i nie napatrzyła się na kobiety w moim wieku i młodsze, o których wiadomo było, że rokowania mają bardzo złe to takie pomysły nie przyszły by mi do głowy.
Natomiast żyję ze świadomością takiej możliwości i w razie jakiegokolwiek zagrożenia nie wykluczam mastektomii, tak jak wcześniej napisałam.
katiuszka mamy już dolne piątki i się Glut uspokoił narazie. Górne dziąsła piątkowe też już podpuchnięte są ale jeszcze nie marudzi w tym temacie. Ogólnie jest teraz grzeczny, tzn energii ma za dużo ale uśmiechnięty i na wesoło ;-)
Gdybym ja powiedziała szwagierce, że ma zrobić święta to by Świąt nie było .:-) I spokój :-)
Ani@k - dobrze, że masz Babcię tzn Mamę choć ja sobie takiej opcji nie wyobrażam... nawet gdyby Hania żyła.. To są zawsze trudne decyzje a Mama wie kiedy Dzieciowi będzie najlepiej

zuza - najważniejsze, że imprezka już za Wami
Ząbki idą, raczek jest, wszystko OK, Zdrówka i spokoju życzę !! 
Ja dziś wieczorem mam jedna jazdę przypominającą
Teraz zabieram się za okna 
Miłego dnia !!!!
Ostatnia edycja:
, wyniki super, i tak zostanie!
.
. ja jeszcze smarkam i troche cherlam, ...yyyy .. i nie lecze tego wcale...
Ja dopiero się teraz jakoś po Świętach wybiorę bo choc przestałam karmić w listopadzie to do tej pory czuję, że mogłabym zacząć w każdej chwili. Może powinnam coś brać, jakieś leki, ale nie chcę.

ale mi się nie chce...W zeszłym tygodniu przeoczyłam tego gościa co myje u sąsiadki
A pensje wypłaca na czas? nie ma zaległości? uważaj na to, bo czasem może się okazać, że ogłosi bankructwo i tyle zobaczysz swoją kaskę