kok.o
Fanka BB :)
eloooo
się witam, dzisiaj jakos leniwie jest w robocie;-)
caterina super, ze fasol ma się dobrze! rośnijcie zdrowo:-)
tere czyli czekasz teraz na kolejny termin?
hyhy to już wiesz czemu głównie starsi ludzie się badaja... zanim doczekasz się kolejki to wiek odpowiedni osiągasz;-)
u mnie jakos atmosfery swiat nie ma, zresztą jak zawsze wyjazdowe będą, wiec tak jak Gochson, nic nie szykuje, bo i tak nie damy rady tego przejeść;-) będziemy robic wycieczki od rodziców do teściów i nazad.;-) mam nadzieje,ze obejdzie się bez spiec tym razem..
tere biegasz Ty jeszcze?:-) ja wczoraj dopiero o 21 mogłam pojsc, pobiegałam trochę, ciut zmokłam, ale powiem Wam ze super było! chodniki prawie puste, samochodów tez mało ( jakos taka wyludniona okolica się zrobiła, wszyscy pod kocami siedzieli;-)) fajny drobniutki deszczyk od czasu do czasu... no podobało mi się.. dziś nogi bolą;-)
miłego dnia wszystkim zycze:-)
się witam, dzisiaj jakos leniwie jest w robocie;-)
caterina super, ze fasol ma się dobrze! rośnijcie zdrowo:-)
tere czyli czekasz teraz na kolejny termin?
hyhy to już wiesz czemu głównie starsi ludzie się badaja... zanim doczekasz się kolejki to wiek odpowiedni osiągasz;-)
u mnie jakos atmosfery swiat nie ma, zresztą jak zawsze wyjazdowe będą, wiec tak jak Gochson, nic nie szykuje, bo i tak nie damy rady tego przejeść;-) będziemy robic wycieczki od rodziców do teściów i nazad.;-) mam nadzieje,ze obejdzie się bez spiec tym razem..
tere biegasz Ty jeszcze?:-) ja wczoraj dopiero o 21 mogłam pojsc, pobiegałam trochę, ciut zmokłam, ale powiem Wam ze super było! chodniki prawie puste, samochodów tez mało ( jakos taka wyludniona okolica się zrobiła, wszyscy pod kocami siedzieli;-)) fajny drobniutki deszczyk od czasu do czasu... no podobało mi się.. dziś nogi bolą;-)
miłego dnia wszystkim zycze:-)
czyżby wszystkie siedziały w domach i czekały wypindrzone na męską pomoc domową???;-)
przypominam, że ja jestem pierwsza, a jeszcze u mnie nie był, więc spoko...macie jeszcze trochę czasu
byłam pewna, że jak zwykle mam pełno, a tu raptem 5 się ostało i na domiar złego, od kilku dni usiłuję dokupić i doopa
Dziś specjalnie pojechałam do takiego centrum handlowego i to z samego rańca, no i ani jednej kartki!!! pięknie...nawet jak teraz gdzies kupię, to podochodzą po świętach. Pierwszy raz mi się to zdarzyło odkąd jestem za granicą
a tu wczoraj przyszła do mnie z powrotem
nożżżż cholera...nie wiem, wysyłać drugi raz czy se już darować i wyjść na niedobrą ciotkę...
A potem Święta
, heh, dziecinada. 

biedne dzieci