elooo:-)
Muma pewnie juz wypiła kwiatka jakiegoś;-) hyhy i sie dobrze bawi;-):-)
tere wróciłas juz z tych cwiczen? jaki to rodzaj zajęc? jakies TBC, TBS;-) czy inny ABS czy inne jakies OC;-):-) ? A kopa wirtualnego wysyłam jak najbardziej

, pojutrze biegusiem wokoło bloku marsz!:-) (jutro odpoczynek). I nikt Cie znikąd nie wywali pyskaczu jeden;-):-):-)
zuzka to piranie bedziesz miala niedługo, bedziesz mogła giry kurzęce dawać do obgryzania hyhy;-):-) Moze bedziesz miala potem jak ja spokój przez kilka miesięcy (Młodej daaawno noc nie wyrosło nowego) hmmmm czekaj... ja pamietam,ze miałam do Łodzi biegiem dotrzeć, wiec trenuje zawzięcie, około 70-tki moze bede miała taką forme

A Młodą teraz ubieram (pewnie za ciepło...jak zwykle..) w bodziaka z kr.rekawem, cienką bluzeczke i cienką kurtke (taka wiosenna), do tego cienka czapka.. ale chyba powoli za ciepło sie robi na taki zestaw.
Gochson no to w tym samym czasie jedziemy na wakacje..w inne miejsca, no ale tez nad morze:-)
Gatto u mnie obiad tak samo wygląda, Młoda ni cholere nie usiedzi, a z krzesełka natychmiast chce sie wydostac, wiec ja siedze na podłodze z talerzem a ona podchodzi co chwila na kęsa i leci zaraz gdzieśtam... A tak fajnie kiedys jadła, w krzesełku, spokojnie,sama..heh
ulennia aaaa to Ty dzisiaj ujezdżanie uprawiasz;-) no to milej zabawy

:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kurcze, a na basen mozesz chodzic? pływanie nie obciąża stawów. A moze rower? albo rolki?
katiuszka hyhyhy to mam taki sam ranking, glutem przezroczystym kapiącym sie nie przejmuje:-). Kurde, jak ja sobie moze tez postanowie, ze nie bede jadła słodyczy, to mi sie marzenia ziszczą?

hehehe niezła jest ta Twoja kolezanka (swoja droga w zyciu nie wpadłabym na taki pomysł..no ale w cos wierzyc trzeba hehehe)
Moja dzisiaj miała dzien marudzenia, w złobku dała w kosc babkom, w domu ciągle na rekach lub przytulaki były.. no jakis taki dzien ciezki byl. Obmacałam dziąsła (na tyle na ile mi pozwoliła) ale tam nic nie ma, zadnych zmian...
ooo
caterina, no w koncu na L4;-) odpoczywaj teraz, niech eM wszystko robi, herbatke donosi, ciasteczkiem podkarmia, a Ty leż i pachnij:-) te plamienia to pewnie nic, zdarza sie, wiec spooooookóóóójjj, oooommmmmmmmmmmm, ooommmmmmmmmmmmmmm :-)