reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka dopiero teraz Cię kacurek dopadł.

Muma mój pies to dzikus straszny, a jak pies większy od niego to już wróg numer jeden, ale kochana jesteś, ze byś go przygarnęła :tak:

reklama
Gatto tak kupiliśmy i od kilku dni zaczyna na nim śmigać. Najgorsze że wczoraj zażyczył go sobie na działkę i tasa nam gdzieś zajęła 50 minut, a wózkiem by zajęła 10 minut.

Ahoj kobitki:-)
Nie odzywałam się bo mi padł net na laptoku a do stacjonarnego dopchać się nie mogłam bo eM do niego przyrośnięty :wściekła/y:

Fasol daje osobie znać w postaci mdłości i senności oraz muszę to napisać za...ć:zawstydzona/y: Cholercia i nie wiem co na to mogę brać :zawstydzona/y: Któraś z was dziewczyny też tak miała ?
Oprócz tego mam straszny problem z zapachami np: aromatyzowanymi herbatami po prostu nie jestem w stanie znieść tego zapachu.
14 mam wizytę i usg genetyczne i oczywiście im bliżej wizyty tym ja bardziej wariuję i mam galopujące myśli czy aby wszystko jest ok.
A i jeszcze mam już 2 kg na plusie ale co mam zrobić jak ja wiecznie jestem głodna :szok:

Pozdrawiam wszyskie mamuśki i całuski dla dzieciaczków. :-**
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staraczki :tak:

Pozdrawiam z już ciepłego wschodu

caterina - oj ja też w obydwu ciążach miałam antyzapachowe nastawienie do różnych takich ;-):-)
Co do zaparć to nie miałam problemu ale jest taki syrop Laktuloza i można go stosować w ciąży. Moja znajoma miałam problem przez 9 mcy i tylko to jej pomagało. W aptece bez recepty :tak:
Badania to formalność, zobaczysz jaki już duży Ludzik jest :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&
2 kg super wynik ;-)

Caterina oj mnie tez zapachy przeszkadzaly bardzo, eM sie perfumowal w aucie, bo mnie ciagalo na wymioty przy kazdym perfumie praktycznie. Co do zaparc, to coz..kazdy chyba inaczej..sa sliwki suszone, jablka, woda, kiwi, Katiuszka ma rewolucje po gruszce:-D niektorym pomagaja mandarynki w sporych ilosciach, no i syrop jak juz naturalka nie pomaga :tak:
No bedziemy tez trzymac kciukasy za fasola, ale to jak pisala Muma formalnosc :tak:

Gochson, no wlasnie, bo wszedzie pisze, ze ten rowerek to od 3ch lat jest i tak sie zastanawialam, jak sobie Adas radzi:tak:musisz koniecznie zrobic fote:tak:

reklama
hej babolki..
Gochson juz dawno chciałam Ci napisać ze testowałam w święta Tymbaliki i smacznie wyszły, goscie sie zajadali ;-):tak:
Trafiłam na taka ksiązke moze Adasiowi sie przydac ;-) Nocnik nad nocnikami. Chłopiec - Frankel Alona za 15,99 zł | Książki empik.com

Aleksis, Kochana pilnujesz tej swojej wagi, oj pilnujesz. Ja wtedy to juz pewnie z 15 na plusie byłam:sorry2: ważne żeby sie zdrowo odżywiać to priorytet:-)
Muma i jak dzis udał sie wyjazd do komisu?
Ani@k no tak sie składa ze nie miałam okazji jesc grochu, fasoli itp, ale np bigosik juz pochłaniam:blink: Co do zabawek to ja nie pomoge bo to samo przede mna bedzie, ale wiem ze bede mlodemu dawkowac zabawki, starsze chowac, pozniej dawac jako nowe by najpierw o nich zapomnial :tak:;-)
Gatto fajny wyjazd Wam sie szykuje. Cri mała globtroterka:-D
Katiuszka jednym słowem ululałas nie do snu:-D:-D:-D Moja mysza tez dzis pieknie nocke przespała tylko 3 razy wtawałam. I ja sie wyspałam bo poszłam spac o 22:sorry2:
Tere ale masz kochana pocieszke w postaci syneczka, tancerzyk jak tralala. A tatus lubi tanczyc?
Ulenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja wczoraj po południu zaliczyłam dentyste, i cd kanałówki. Było szybko i bezbolesnie. Chłopaków wyszykowalam i spacerowali wokół gabinetu, az młody zasnał.
Chciałam sie pochwalic jaki fajny przepis ostatnio testujmy z emem, otóz Jajka zapiekane - Przepis
Jutro Mieszko ma szczepienie, dowiem sie ile moje szczescie wazy:-)
No nic uciekam nacieszyc sie emem i piesem.

Do góry