Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Witajcie kobitki!

Poranna krew utoczona,siusiu pobrane:-):-) dopiero zjadłąm śniadanko i popijam kawkę z mleczkiem
.kierownik spojrzał przed chwilą na mnie i powiedział, żepewnie morfologia mi poleciała, bo jakoś blado wyglądam (skąd bidulek mógł wiedzieć, że użyłam innego podkładu
)
Ewo nie mam preferencji co do płci. O to samo zapytała mnie dziś pani pobierająca krew:-)
Najko wynik cytologii będę znała jutro. Prawdopodobnie jest już dzisiaj ale jutro zadzwonię i razem umówię się na wizytę u poani gin na 11 stycznia
. Ale jestem spokojna-to dobry znak

Poranna krew utoczona,siusiu pobrane:-):-) dopiero zjadłąm śniadanko i popijam kawkę z mleczkiem

.kierownik spojrzał przed chwilą na mnie i powiedział, żepewnie morfologia mi poleciała, bo jakoś blado wyglądam (skąd bidulek mógł wiedzieć, że użyłam innego podkładu
)Ewo nie mam preferencji co do płci. O to samo zapytała mnie dziś pani pobierająca krew:-)
Najko wynik cytologii będę znała jutro. Prawdopodobnie jest już dzisiaj ale jutro zadzwonię i razem umówię się na wizytę u poani gin na 11 stycznia
. Ale jestem spokojna-to dobry znak

wszystkie czynności, po wprowadzeniu systemu komputerowego wydłużyły się trzykrotnie
Poza tym okazuje się, że wielu istotnych danych nie można wprowadzić.Zobaczymy, co będzie dalej to dopiero trzeci dzień po wdrożeniu.