Hejka,
I ja nie mam weny Dziewczynki.. Nie mam też siły na nic.. Jesień pojutrze już
EMka - kobito, ja myślałam, że Ty nie piszesz bo już masz co robić jako mamusia a tu takie buty, jejku współczuję, ale u nas wiele dziewczyn tak miało. Widać czeka na jesień może ;-) Trzymajcie się jeszcze chwilkę i koniecznie daj znać później, &&&&&&&&&&&&&
tere Oli dziś i jutro ma jeszcze skrócony pobyt, będzie spał od środy. A wygląda to tak, że dzieci są tak zmęczone już zabawą, jedzeniem, że bez problemów zasypiają ładnie na takich niziutkich leżankach Ciocie czytają tam bajki, są ciemne rolety także tylko się kimnąć do podwieczorku

Co do gruponu to moja kumpela śmieje się, że przećwiczyła chyba już wszystkie ośrodki i hotele w PL bo ma faceta nowego i prawie co weekend jeżdzą. Mówiła mi , że to tak jest w 50% przypadków, że faktycznie traktują jak II kategorię. No ale w drugim 50 % jest OK ;-)
CO do picia to Oli pije ciągle mleko rano i wieczorem po ok. 200 ml + picie (woda, soczki, herbatki - jakieś 300-500 ml). Jakoś tak.
zuza - kciuki za Wasze badania &&&&&& a jakie Ty masz zaległosci w domu ?? Nie umyte okna czy jak ?? Chrzanić to, zaraz jesień, zima i tak się pobrudzą
paniSz - witam i trzymam kciuki za bociana co by jeszcze nie odlatywał za szybko u Was &&&&& :-)
Ani@k czy Ty już wróciłaś do pracy ??? Napisz jak tam
Uciekam, Oli w łóżku rozrabia (miałam nadzieję, że się zmęczył w żłobie), trochę sie pobawimy i lecę na USG piersi dzisiaj. Rok minął od ostatniego ale tak naprawdę dopiero teraz zanikła mi chyba na dobre laktacja..
Buziaki dla Wszystkich ***