reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam:-)
Sensi ja w domku,a test jeszcze w szufladzie:-) Mam jeden, który dostałam razem z testami owulacyjnymi.Tylko jakoś nie czuję żeby to było to:no: Nic mnie nie boli oprócz brzucha tak jak przed @:confused:
Ewo zdjęć kuchni jeszcze nie wkleiłam, bo nie umiem ich "zrzucić" z aparatu do kompa:-( Mojego M nie było parę dni jutro wraca to mi na pewno pomoże.
Newfie cudowne psy:tak: . Czy to są nowofunlandy??
Carioca w sobotę rano zrobię na pewno teścik, chcę aby mój M był przy tym;-)

Antila fluidki specjalnie dla Ciebie:`!@#$%^&&^%$#$%^&%
~!@#$%^&*()(*&^%@$

Newfie
czy Twoje nowofunlandy są szkolone do akcji ratowniczych
?? i wnioskuję,żemieszkasz wtakim miejscu gdzie mają duuuuużo wolnej przestrzeni:tak::tak:

Carioca ja nadal czuję się znakomicie-nic mi niedolega.A brzusio mam takie, że gdybym nałożyła luźną bluzkę to gwarantuję, że nikt niezauważyłby ,że jestem w ciąży:happy::happy:. Tylko cycuchy z 75 B powiększyły się do pełnego 75C przy czym brodawki zajmują połowę ich objętości:-D:-D:-D

Sensi dzięki serdeczne za fluidki:-) Na pewno pomogą jak nie w tym to w następnym cyklu:tak: Duża buźka.
Wszystkim 30 życzę miłego dnia, coraz bliżej do weekendu:cool2: Ja zmykam do pracy.

reklama
Sensi, moje niufy są właśnie szkolone do ratownictwa wodnego :) Starszy jest Mistrzem Polski Psów Ratowniczych :tak: Jak ktoś ma chęć może zajrzeć do nas na Psi ratownicy wodni.
A jeśli chodzi o przestrzeń... na szczęście mieszkamy przy samym lesie, ale dom budujemy dopiero teraz :eek:
I dzięki za video!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry