reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nicoya a co Ty z tym kręgosłupem wyrabiasz że Ci "padł"?? No jak to tak? Wierzę że szybko "wstanie" bo trzeba dzidzię nosić. Pozdrawiam i zyczę szybkiego powrotu do formy.:happy:

Antilko może to nie taka prosta sprawa ale ja w Ciebie wierze i już:laugh2: :laugh2: :laugh2: Ty nie dasz rady????? Nie wierzę :laugh2:

Jaguś Pozdrówka.

reklama
vonka... żebym ja jeszcze coś robiła hehehehe a tu nic.... stare sprawy się odzywają - i boję się co dalej kiedy mały jeszcze ...mały :-) ale nic to :-) damy radę .....
pozdróweczka

Vonko w wielu aspektach ufam sobie i wierzę we własne siły, ale w tym przypadku:confused: No nie wiem...
Nicoya na basen biegiem marsz :-)

Witajcie wszystkie 30-stki!!!

Znowu zlapalam dola giganta... dzis dowiedzialam sie ze chca nasza firme zlikwidowac w tym roku (zwolnienia grupowe w centralii...) i w zwiazku z tym po przedyskutowaniu sprawy z mezusiem musimy zawiesci nasz staranka... a ja juz sie tak nakrecilam.... ;-(

to tyle moich smutasow... od czasu do czasu bede tu zagladac... no chyba ze cos sie zmieni...

pozdrawiam wszystkie goraco z deszczowego Kraq....

Witam kochane:happy::happy:

Vonko buziaczki dla Ciebie-nie zapomnę, żeto kiedyś Ty dodawałaś mi otuchy i dzięki Tobie uwierzyłam, że się uda:tak::tak::tak:

Newfie lubię ludzi z pasją, a jeżeli ta pasja może jeszcze uratować życie....Jesteś wielka chylę czoła.

Wagnies potrafię Cię zrozumieć:-(.Moja decyzja o odłożeniu macierzyństwa tez poniekąd była spowodowana chęcią ustabilizowania sytuacji w pracy. Ale....co się odwlecze.. Trzymam kciuki.

Nicoya ja czasami jak dłużej posiedzę mam ból lewego pośladka-ale to uroki ciązy:dzidziol rosnący uciska na nerw kulszowy;-)

Pozdrawiam wszystkie 30-steczki:happy::happy:

witajcie, moje drogie:)
Alek, i jak po wizycie? czekamy szybciutko na relacje o Twoich jajeczkacjh gigantach :tak: :-)
Jagus, ciesze sie ze humor masz juz lepszejszy... a i do wiosny coraz blizej... zobaczysz, ani sie obejrzymy a juz bedzie:)
wagnies, moze jednak nie bedzie tej likwidacji.. ja bym raczej nie odkladala staranek...
Nicoya, moze jakis masacyk kregoslupa bylby dobry...:confused:
newfie, i jak po wizycie??
Antila, jak sytuacja na froncie??
Sensi, kiedy masz nastepna wizyte u gina?
Carioca, jak tam dzisiaj? mdlosci mniejsze?

vonka,moniolek, anus, majeczko, lapis i wszystkie dziewuszki - buziaczki:)

reklama
Kajda gin kazała mi zjawić się pod koniec lutego z morfologią i na ważeniu i mierzeniu ciśnienia na tej wizycie się skończy.USG będzie dopiero ok 20 tygodnia (tzw połówkowe-dla sprawdzenia czy wszystko się wykształciło jak należy)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry