reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Antila - ja nie mam wg om, bo miałam spóźnioną owu, ale miałam akurat monitoring cyklu i wg tego datę mam na 17 września. Wg pierwszego usg fasoliny datę mam na 15 września, ale gin pocieszył mnie że moim terminem jest calutki wrzesień :-)

A Ty na kiedy "planujesz"?

Witam wszystkie 30tki!

reklama
Cześc Dziewczynki:-)

No ja niestety bolesna jestem nadal:-( Brzunio boli jak jasna...... do tego cysie mało nie eksplodują. jednym słowem: "standart":wściekła/y: :wściekła/y:
Cóś mi sie wydaje że jednak tej wizyty nie odwołam. :eek: Ale z drugiej strony to może wreszcie przyniesie mi ona jakies plusy:confused:
Pożyjemy zobaczymy.
Póki co ściskam mocno Was wszystkie:tak: :tak: Kochane jesteście....co do jednej. Bużka. Ide dokończyć obiadek a potem poleżeć na kanapie.:happy:

Nie mam dziś dobrego dnia... rano znów krwawienie, przepłakałam całe przedpołudnie :-( . Potem już spokój, nic się nie działo...
termin mam na 5.10.07, staram się być dobrej wiary... ale nie jest to łatwe :-(
Trzymajcie się!

Newfie odpoczywaj ile dasz tylko radę.Mam nadzieję, że to krwawienie się już nie pojawi.
Carioca wg om wypada mi na 07.10.07:-) :-) :-) ale po usg pewnie się to zmieni:confused: Wiem dokładnie kiedy TO się stało 12.01.07;-)
Vonko miłego "kanapowania":happy:

Witajcie!
Byliśmy u rodziców, a teraz juz w domku. Mnie też brzuch pobolewa i nastrój różnie, ale trzymam się.
Antilko dobrze sie składa z Twoim urlopem! :tak:Od kiedy go masz? A do lekarza to jutro biegniesz, prawda?

Vonko tak czy inaczej wierzę, że Tobie uda sie niedługo!:-) A na ten brzuch nieszczęsny to rzeczywiście chyba kanapowanie najlepsze!

Newfie trzymaj sie! I leż, a jakby co do lekarza!

Newfie bądż dobrej myśli. Wierzę ze wszystko sie szybciutko unormuje. Pozdrawiam Cie cieplutko.

Najko to widze że mamy podobne dolegliwości brzuszkowe:-( z tym że mnie to już nie pobolewa ale boli non stop:-( , przez co mój nastrój też jest "pod psem".

Antilko kiedy sie wybierasz na urlop? W każdym razie ja juz Ci życzę wspaniałego relaksu.:-D

Carioca wrześnióweczko - pozdówka dla Ciebie i "brzuszka":happy:

Powiem Wam że troche sie wkurzyłam ogladając mecz naszych chłopaków z Niemcami:wściekła/y: Liczyłam na I-szy plac. Ale chyb atroche trema ich zżarła:-(

No trudno, srebro też dobre jest!:tak:

Vonko może pogrzejesz czymś ten brzuszek?:confused:

Carioca jak sie czujesz?

Ewo coś w weekend nie pojawiasz sie u nas? :confused:

Pozdrowionka!:-)

Pewnie, że srebro dobre huuuuura:-) :-) :-)
Vonko tak bez przerwy boli:confused: Bidulka:-(
Najko urlop mam w tym tygodniu czwartek i piątek( plus weekend) wracam na dwa dni do pracy i potem od środy i weekend:tak: :-)
Do lekarki chciałam jutro, podobno jest ostatni dzień przed urlopem.Może mnie przyjmie:eek:

reklama
Witam trzydziesteczki

Pare dni mnie tu niebyło a tu takie wiadomośći !!!

Antila WIELKIE GRATULACJE!!!
Dużo zdróweczka dla Cebie i dla fasolki:-):-):-)

Newfie dla Ciebie i fasolki też dużo zdróweczka:happy:. Bądź dobrej myśli to pomaga. Trzymam za wsa kciuki:happy:.

Buziaczki dla Was wszystkich :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry