Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majeczka pisze:No dobra zrobilam ten test.. Dla was!!!I zeby nie bylo -to byl juz naprawde dobry test..NEGATYWNY- jak zwykle zreszta... nie ma sie co ludzic... Dzis moj maz byl u mojego gina . i dr Jarosz powiedzila ze wszytkie moje objawy wskazuja na powrot hiperprolaktemi... W niosek z tego taki ze chyba musze znowu zwiekszyc dawke Norprolaku...A dzis jeszcze musze isc do angielskiego lekarza i blagac go o badanie na prolaktyne bo dr Jarosz mowil zebyl zrobic miedzy 22-23dc a dzis mam dc wiec... A maz jednak musi miec ta operacje...jak ja mam tego wszytkiego dosc...I wiem ze to zabrzmi strasznie ale...chyba juz nie chce dzidzi to dla mnie za duzo...I ciagle przez to trylko placze.. :-( a dzicko powinno byc radoscia...
Majeczka pisze:LAe te moje objawy wskazuja ze prolaktyna w gore skoczyla... Tyle za ja ciagle biore ten Norprolak tylko ze polowe dawki bo jak bralam cala to po miesiacu prolaktyna spadla prawie do 0.