reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziewczynki witam

Kajduś - ja z upływem czasu też zaczynam sobie tłumaczyć jakoś te doktryny. W sumie to nie wiadomo jak się to wszystko ułoży w momencie reformy kościoła, która jest nieuchronna z powodu rozwoju medycyny.Nie wiem czy Biblia to reguluje bo chyba nie - tylko są to przepisy prawa koscielnego Humanum vitae - zresztą naszego papieża JPII.

ja juz po wymazach - w poniedziałek wynik , czekamy na @ , poziom FSH i do działa.

Vonko - jesli to nie tajemnica czy mozesz zdradzićnazwę kliniki gdzie się leczysz?

buziale z okropniasto upalnego D.Śl.

Moniś no właśnie - czy Ty znowu wojażujesz?

Oluś a Ty? Chyba się nie podłamałaś tą torbielą - wychodź mi tu z dołka bo ja 4 jadę Cię odwiedzić.;-)

Anusienko - oczywiście ze to nie tajemnica :) My z mężem leczymy się w PROVICIE w Katowicach. Mimo, że się póki co nie udało, to i tak się ciesze,że tu trafiliśmy, bo dzieki temu poznałam kilka wspaniałych, zyczliwych osób - mam na myśli personel kliniki.
Wczesniej leczyliśmy się w Novomedice w Mysłowicach ....ale jak juz kiedyś pisałam ... nie polecam (zbyt przedmiotowe podejscie do pacjenta).
Antila - piękne fotki, piekne widoczki, no i ten Alibaba - czarujący :))))
Kajda - skoro ten Wasz kolega taki gadaczek to nawet nie zauwazy jak machniecie okna na błysk. Pozdrawiam:)
Najko - co u Ciebie, jak samopoczucie? Ja wczoraj juz widziałam kwitnące maki!!!!! Twoja kolej Kochana :)))))

Pozdrawiam Was dziewczyny kochane bardzo ciepło i zyczę miłego weekenda.

Witajcie przemiłym piątkowym wieczorkiem!:-)
Kajduś do pracy jutro nie idę! I wyspie się, potem jedziemy do moich rodziców, na obiadek oraz pracę w ogrodzie. Ale mam nadzieję, że wrócimy w miarę wcześnie, bo w domu dużo do zrobienia. Ale w niedzielę odpoczynek pełny!:tak: Powodzenia w zajmowaniu kolegi, z tymi oknami to niezła myśl!:-D
Anusieńko dzięki! :) juz tam wysłałam mailika, zobaczymy. Fajnie, że się częściej odzywasz!:tak:
Antilko piękne te nadjeziorne zdjęcia!:-) Co u Ciebie?
30steczki pozostałe co Wy tak cichutko? Wagnies a Ty gdzieś całkiem znikłaś?
Pozdrawiam!

Witaj Vonko !
Dobrze, ze trafiłaś do kliniki, gdzie jest takie dobre podejście do pacjenta, teraz jeszcze te pieniążki nieszczęsne. Vonko, Tobie też miłego,pogodnego weekendu życzę, odpocznij i zbierz siły!:tak:
U mnie nastrój całkiem dobry, cieszę się na weekend! Widziałaś maki, a my się zabieramy do przytulanek!:) Może - owocnych...

Witajcie w ten piękny wieczór:-) Niestety tę noc spędzam w pracy:baffled: natomiast jutro wybieramy się na grilla do znajomych.
Cieszę się, że podobają się Wam zdjęcia:-)
U mnie w miarę ok.Na urlopie nawet zostały przełamane lody i było przytulanko po dwóch miesiącach przerwy:zawstydzona/y:Planuję w tym cyklu zrobić progesteron a w następnym wymaz i jeszcze raz tokso i cytomegalię.Może mój M wybierze się na seminogram.Chcę mieć czyste sumienie, że zrobiłam wszystko co trzeba.Zastanawiamy się nad wznowieniem starań od sierpnia tylko nie jestem jeszcze co do tego w pełni przekonana.Czas pokaże:confused:Teraz staram się skoncentrować na sobie, czyli odpocząć, zadbać o kondycję i nadrobić zaległości w lekturze a i może zabiorę się za remont sypialni:confused:
Ja jeszcze nie widziałam maków,no ale nie spaceruję po łąkach;-):-D

reklama
Bry bry
U nas dzis przepiękna pogoda, ale w nocy była straszna burza, coś niesamowitego - pierwszy raz taką widzialam. Ciągle błyskało, co 2 sekundy - tak jak w kiepskich horrorach. nie wyobrazalam sobie, ze takie burze są. No i zacinało jak cholera, dobrze że trwało to tylko 20 minut, bo byśmy popłynęli. W Gdańsku dzis impreza napoleonska trwa, ludzie przez weekend śpią w historychnych n a m i o t a c h.... Ciekawe jak zniesli tę ulewę, zwlaszcza jak ją zniósł mój szanowny przyszły małżonek... Jak się zaziebi, to jeszcze ode mnie bęcki oberwie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry