Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Lapisek WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!
Antila -> PW
Antila -> PW
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
racja, moniolku, z neostrada tak samo mielismy.. chore toto wszystko, ale coz zrobicWitam :-)
Vonko masz troszkę na głowie :-(mam nadzieję, że szybko przyjdzie ten lepszy czas.
A ja zapomniałam Wam napisać o bezsensie z Neostradą. Jutro mamy termin na przedłużenie umowy i wyobraźcie sobie, ze przy normalnym aneksie prawie nic nie zyskujemy co innego jak wypowiemy umowę i zawrzemy ją ponownie. Matko ja naprawdę nie kumam tego kraju i jeszcze afera z Tele Tubisiami![]()

;-)
) w kazdym badz razie suma okolo 10 tysiecy zlotych polskich jest dla mnie ( i pewnie dla wiekszosci) bardzo nierealna suma.... toz to majatek jak porownam z tym co moi rodzice i siostra maja na miesiac.... ale nie w tym rzecz,pomyslalam sobie,ze moze bysmy zapoczatkowaly dla odmiany aborcji i innych afer korupcyjno-politycznych w naszym ( mimo ze dla mnie dosc odleglym ale ciagla mimo wszystko moim) kraju i zaczely afere "in vitro" .... zeby w Polsce tez byly trzy podejscia dla ludzi z problemami za darmo... na pewno na tym forum znajdziemy mnostwo ludzi,ktorzy by nas poparli,a i mozemy uruchomic znajomych z otoczenia... przeciez musi byc jakis sposob na to... ja nie chce,zeby mi Joe czytal w wiadomosciach ciagle o aborcji czy "aferach" jak z teletubisiami wczoraj... tylko takie informacje tutaj sie przedostaja... wyglada to zenujaco... co myslicie? jak moglybysmy cos takiego zorganizowac? nawet na Slowacji trzy podejscia sa za darmo.... przeciez jest tak wiele par walczacych z bezplodnoscia, a jest to ogromny problem,ktory w wielu przypadkach mozna zaradzic wlasnie dzieki in vitro.... dziewczyny zrobmy cos!
Na szczęście dużo śpi. Niektóre dzieci nie mogą spać i płaczą, a ona śpi namiętnie po 3-4 godziny 2x dziennie. Na spacerze nie chce jej się chodzić, najlepiej siedzieć w wózku z palcami w buźce,
a w domu na kolanach u mamy i już.
Nawet zabawki ją średnio interesują.
Poza tym mozna oddać tylko 1 głos dziennie i na 1 fotkę. Jeśli głosowałaś na inne zdjęcie w tym konkursie, to mojego już nie zarejestruje. Ale dziękuję. Mnie też czasami nie chcą wejść głosy i nie wiem czemu..