reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam :-)

Vonko masz troszkę na głowie :-(mam nadzieję, że szybko przyjdzie ten lepszy czas.

A ja zapomniałam Wam napisać o bezsensie z Neostradą. Jutro mamy termin na przedłużenie umowy i wyobraźcie sobie, ze przy normalnym aneksie prawie nic nie zyskujemy co innego jak wypowiemy umowę i zawrzemy ją ponownie. Matko ja naprawdę nie kumam tego kraju i jeszcze afera z Tele Tubisiami :no:
racja, moniolku, z neostrada tak samo mielismy.. chore toto wszystko, ale coz zrobic:baffled::-D
vonko, to mam nadzieje, ze uda wam sie jakis w miare nie tak odlegly termin ustalic! i zdrowia dla meża! buziaki!
Novaczka, no oby pogoda sie nie zepsula na lipiec, bo ja chce nad morze jechac..jak tam Martynia dzisiaj?? w lepszym humorku??

a ja dzisiaj sama na wlosciach w pracy do piatku:-D;-)
pozdtrawiam was wszystkie:tak:

Dzieńdoberek!!!

Lapisek - gratulacje! Mamusi i dzidziusiowi samego zdrówka, miłości i radości życzę!

TPSA ma głópie to rowiązanie, bo przecież dają do tego nowy modem, opłacałoby im się przedłużać. U nas dzięki temu nowy modemik nierozpakowany w szufladzie leży. Z tymi strajkami to też mnie na łopatki kładzie :( Naprawdę uważam, że lekarze, nauczyciele i policjanci to powinna być najlepiej zarabiająca grupa zawodowa, cięzko odmówić im racji, mam tylko nadzieję, że strajki szybko się zakończą i sytuacja powróci do ... normy (o i le można u nas mówić o normie w lecznictwie).

Vonko - czy mąż odczuwa jakieś dolegliwości związane z wirusami wątroby?

Dziewczyny, szaleńczo się cieszę, że rekonstrukcja bitwy sprzed 200 lat w Gdańsku wreszcie się zakończyła. Organizatorem był mój osobisty i spał przez to w ciągu ostatniego miesiąca po 2-4 godziny dziennie, nawał pracy i brak czasu, wspierałam go jak mogłam, ale cieszę się, że już po. Przedsięwzięcie się udało, chłopisko jest docenione i to mnie bardzo cieszy, bo prawie flaki sobie wypruł. I jeszcze tylko jedna impreza organizowana przez niego i będę miała chłopa w domu!

witajcie....
mialam troche problemow z zalogowaniem....

Carioca
-cudnie,ze impreza sie udala... kiedys bede musiala sie wybrac na takowa,bo bardzo mnie sie one podobaja...
Lapisku- Gratulacje!!!
Antila-super zdjecia....

wiecie ,co tak po przeczytaniu ile kosztuje in vitro sobie dzis pomyslalam zaraz po przebudzeniu ( na prawde czasami to jestem jakas nawiedzona:baffled:) w kazdym badz razie suma okolo 10 tysiecy zlotych polskich jest dla mnie ( i pewnie dla wiekszosci) bardzo nierealna suma.... toz to majatek jak porownam z tym co moi rodzice i siostra maja na miesiac.... ale nie w tym rzecz,pomyslalam sobie,ze moze bysmy zapoczatkowaly dla odmiany aborcji i innych afer korupcyjno-politycznych w naszym ( mimo ze dla mnie dosc odleglym ale ciagla mimo wszystko moim) kraju i zaczely afere "in vitro" .... zeby w Polsce tez byly trzy podejscia dla ludzi z problemami za darmo... na pewno na tym forum znajdziemy mnostwo ludzi,ktorzy by nas poparli,a i mozemy uruchomic znajomych z otoczenia... przeciez musi byc jakis sposob na to... ja nie chce,zeby mi Joe czytal w wiadomosciach ciagle o aborcji czy "aferach" jak z teletubisiami wczoraj... tylko takie informacje tutaj sie przedostaja... wyglada to zenujaco... co myslicie? jak moglybysmy cos takiego zorganizowac? nawet na Slowacji trzy podejscia sa za darmo.... przeciez jest tak wiele par walczacych z bezplodnoscia, a jest to ogromny problem,ktory w wielu przypadkach mozna zaradzic wlasnie dzieki in vitro.... dziewczyny zrobmy cos!

Novaczka- jak ja moge glosowac na konkurs? wystarczy,ze klikne na link? bo jak klikam na "oddaj glos" to numer po prawo sie nie zmienia....

Ewa - pomysł z akcją in vitro jest genialny, ja myślę że jesteś pozytywnie "nawiedzona". Napewno wiele będzie głosów - ale przecież nie ma na leczenie osób z zagrożeniem życia itp, ale napewno taka akcja to moment przybliżenia realizacji. Choćby pierwsze podejście żeby było refundowane. Warto byłoby zrobić taką stronę internetową i pozbierać podpisy.

Carioca super mieć taką pasję jak Twój luby:-)Jak przeżyłaś te upały, bidulko:confused:
Ewo niezła myśl i jestem pewna, że wiele osób by tą akcję poparło:tak:
Dziewczyny o co chodzi z Teletubisiami, bo nic nie słyszałam:confused:

Cariocca- mąż ma niesamowita pracę.. ale rzeczywiście czasochłonna. A przecież jest Tobie teraz potrzebny, a potem to juz wogóle niezbędny.. :tak:

Kajduś- ostatnio nasze dni są podobne. Humorek taki sobie..:dry: Na szczęście dużo śpi. Niektóre dzieci nie mogą spać i płaczą, a ona śpi namiętnie po 3-4 godziny 2x dziennie. Na spacerze nie chce jej się chodzić, najlepiej siedzieć w wózku z palcami w buźce,:baffled::baffled: a w domu na kolanach u mamy i już. :baffled:Nawet zabawki ją średnio interesują.

Ewo- dobrze głosujesz, (oddaj głos) tylko czasami coś się tam psuje.:wściekła/y: Poza tym mozna oddać tylko 1 głos dziennie i na 1 fotkę. Jeśli głosowałaś na inne zdjęcie w tym konkursie, to mojego już nie zarejestruje. Ale dziękuję. Mnie też czasami nie chcą wejść głosy i nie wiem czemu..:confused:
Koszty rzeczywiście bajońsklie, w dodatku nie ma gwarancji, ze uda się za pierwszym razem. Ale nie wiem czy u nas to przejdzie, bo taki "katolicki" kraj mamy, a skoro koścół potępia to i rząd nie wprowadzi zmian wbrew.. ech.. zwariowany kraj.:-(nie chce mi się gadac na ten temat. Niby polityka prorodzinna, a matki mają zasiłek wychowawczy tylko na 24 miesiące (a wychowawczy moze trwać 3 lata) w dodatku grosze i nie dla wszystkich.. A chcą, zeby dzieci było więcej.. Idiotyzm. No, ale nie chcę Was zniechęcać. Próbujcie..

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko. I nas w Łodzi dziś chłodno, ale nie narzekam- chwila wytchnienia po upałach.

reklama
Nie tylko z teletubisiami.
U nich pani rzecznik praw dziecka przyczepiła się, ze jeden z nich (nie wiem który), ale chłopiec, a chodzi z torebką i ona uznała, że to może propagować homosexualizm. Skojarzyłybyście? Bo mnie by do głowy nie przyszło!!!:szok::szok:
A druga ze smerfami- bo ich tyle, jedna smerfetka, to czy jest smerfuś???
Oni chyba naprawdę nie mają czym się zajmować. Tam gdzie w bajkach naprawdę się mordują jest dobrze, a tu jakieś pierdoły wymyślają..
Ludzie gdzie my żyjemy???
Ale mnie nerw bierze na to wszystko.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry