reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ale się nie mogłam zalogować :wściekła/y:poza tym Witam :-)

Lapisku tak bardzo się cieszę, że już tulisz Maciusia. Gratulacje dla całej Trójki :tak:

Ewo-Krystyno wiesz jesteś b. pozytywnie nakręcona, ale niestety nie znasz realiów życia w Polsce. Nawet Lewica obawiała się ruszenia spraw Kościoła co oznacza, że przy obecnej władzy niewiele jest do ruszenia. Mnie jest smutno, że nasz rząd traktuje kobiety instrumentalnie a co mają zrobić pary, których ratunkiem jest tylko in vitro? Są wśród mnie znajomi, którzy wyciągnęli pochodzenie niemieckie, wzięły ślub w Niemczech po to tylko żeby mogli bezpłatnie podejść do in vitro. Smutne to wszystko, ale niestety bardzo realne.

Dziewczyny słyszałam, że podobno mają się brać za Shreka - za długo coś chodził z osłem i ten kot - a Fiona poszła w odstawkę. Na liście podejrzanych jest też Żwirek i Muchomorek :-p

Carioca fajnie, że Twój mężczyzna jest w pracy doceniany no i przede wszystkim, że praca to jego pasja - może jakby dało radę jakieś malutkie zdjęcie plssss :-)

Neostrada wymówiona zgodnie ze wszelkimi terminami więc do 30 czerwca mam czas na zawarcie nowej umowy. Mówcie co chcecie, ale to dla mnie jest nie do pojęcia :no: W nowej umowie nic się nie zmieni poza ceną :no:

miłego wieczoru

Zwirek i Muchomorek to stara sprawa, wyszła już przy Shreku I. Dla mnie podejżany jest Miś Uszatek... z tymi króliczkami się tylko zadawał... i to dwoma...

Swoją drogą, żeby wpasć na te pomysły to trzeba mieć jakieś chore podejście. Myślę, że szanowna Sowińska (rzecznik praw diecka) to powinna jakieś badanie psychiatryczne przejść. Niedawno była afera z tym listem co do papieża pisała o ratowanie kraju.

Dziewczyny, wklejam kilka zdjęć dla smaczku z niedzieli:

helol:)
no zglupieli z tymi bajkami kompletnie:) zwirek i muchomorek, mis uszatek, sami podejrzani! Bolek i Lolek też??:confused::laugh2:
Carioca, swietne zdjecia, podziwiam za taka pasje:tak:
Novaczka, mam nadzieje, ze dzisiaj lepsze samopoczucie...
Ewus, no coz, mysle, ze u nas dlugo w sprawie in vitro nic sie nie zmieni, tym bardziej rzy obecnej ekipie u sterów...
Aluś, co u ciebie?
Najko, vonko, Antila, Anuś, maraniko - buziaki!

milego dnia - ja dzis znow sama na posterunku...

Zdecydowanie tutaj łatwiej być na bieżąco niż na głównym :tak: poza tym witam :-)

Carioca zdjęcia prześliczne, oj już się wczułam w klimat tamtych czasów. Nie wiem jak kobiety radziły sobie z tym warstwami ubioru w upały, ale chociaż na chwilkę móc się przenieść, marzenie...

Kajduś to odsapnełaś troszkę od koleżki ;-)

Siostra bo Ci wkulam :confused:

A mnie wieczorem moja mama tak wystraszyła, bałam się że coś złego się dzieje na szczęście dzisiaj już się unormowało. Miała b. wysokie ciśnienie + wymioty. Chodziłam po ścianach...przez co dzisiaj w pracy oczy na zapałce.

miłego wieczoru

Witam

wreszcie mi się udało otworzyć bb.

Siostra masz e-maila :-) i nie krzycz.
Co z mamą? może jakaś grypa żołądkowa lub zatrucie?dobrze ,ze sie unormowało.

Lapisku gratulacje !!!!!!

Oluś co dostałaś? ja brałam doxycyclinę -wzięłam najsilniejszy antybiotyk bo chciałam wytępić to dziadowstwo i udało się !!!!!posiewy jałowe. Aha i jeszcze Macmiror .........

dziewczyny szukam inspektora ochrony radiologicznej - może ktoś jest lub zna????

buziaki dla wszystkich

Mam nadzieję, że to tylko był jakiś stan zapalny - ale mama z tych co jak najdalej od lekarzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mimo, że jest w grupie wysokiego ryzyka.

a maila nie mam :confused: napisz mi jeszcze raz na priva

buźki

heloł:-)
no co za plaga z tym BB:wściekła/y: no od dwóch dni nie mogłam wejść na stronę:no: wreszcie się udało! teraz pewnie się opiszę, a tu mi jak na złość nie wyśle:baffled: no nic to..zaryzykuję..;-)

Anusia no jesteś wreszcie! no i kiedy będziesz w W-wie??:-) nie dam Ci spokoju..;-) Kochana ja to biorę antybiotyk w globulkach, takie na zamówienie w aptece robione- mieszanka różnych antybiotyków:szok: takie żółte te globulki i tłuste:-p poza tym oboje łykamy tabletki z żurawiny, a mój mąż nolicin jeszcze( to też antybiotyk), a Twój też coś łykał??
Moniś oj to miałaś ciężką noc! wyśpij się teraz, dobrze że z Mamą już ok
Kajduś a kolega gdzie?? zakopałaś go w lesie..??:szok::-D

Ja Kochane Moje padam na ryj w tym tygodniu! Roboty dużo, wyspać się nie mogę i łażę jeszcze na sport, bo potrzebę ruchu czuję. Na szczęście jutro już piątek- to dobra wiadomość:-) zła- mam angielski na 8..:baffled:

Najeczko gdzie Ty?????? meldować mi się tu raz dwa!;-)
Antilko a co u Cię??:-)
Carioca super fotki :tak:

dobrej nocki..:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry