Antila - castangusa mozna zaczac kiedykolwiek, to nie sa hormony, to sa ziola. Mozna tez przestac brac je kiedykolwiek, ale pelna kuracja trwa 90 dni. Moze zaczac dzialac szybciej, ale raczej powinien dopiero po 3 miechach. Kobiety ktore waza wiecej niz 60 kg biora 2 tabletki, a te ponizej 1 tabletkę. Moja ginka na wiesc ze biore castangusa tylko wzruszyla ramionami, stwierdzila ze nie zaszkodzi, ale jakos wiary w jej oczach nie widzialam. Natomiast jak mialam wtedy monitoring cyklu to mi pecherzyki Graafa tak rosły, ze sie lekarz pytal czym bylam stymulowana, wiec chyba cos w nim jest, no i zaciazylam po nim (no i oczywiscie po duphastonie).
A ja byłam dziś u fryzjera i se zrobilam wreszcie kolorek i podcięcie. Balejaż, ale tak żeby mi preparatym skory glowy nie dotykal, bezpiecznie dla Stacha. No i wreszcie wygladam jak człowiek, a nie zapuszczony garkotłuk. Dziewczyny - polecam, jesli tylko macie gorszy humorek - koniecznie idzicie do fryzjera, to naprawdę działa. i to w dodatku wreszcie utrafiłam na fryzjerkę, z której dzieła jestem w 100% zadowolona.