Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Aleczko DZIĘKI ! :-)Może akurat! Różne stronki przeglądałam, jeszcze popróbuję może, chociaż już mam trochę dość. Często o jednym lekarzu są bardzo dobre i bardzo złe opinie, o tej swojej sporo dobrych opinii czytałam i słyszałam, ale była też i negatywna. Najlepiej, kiedy komuś znajomemu lekarz pomógł i poleca. A z owu zobaczymy, na razie to nawet termometr mi szwankuje, może to i dobrze.
Antilko rzeczywiście niełatwa sytuacja u Ciebie, dobry lekarz, który się będzie Tobą opiekował i do którego będziesz mieć zaufanie jest bardzo ważny. A lęk będzie,ale może będziesz czuła, że mimo lęku bardzo chcesz i wtedy się zdecydujecie? Pewnie najlepiej wiedzą to dziewczyny, które to przeszły.
Wagnies dzięki za kciuki. To miałaś prawdziwy dzień dziecka z dziećmi!:-)
Novaczko ale ta Twoja córeczka minki zabawne strzela!:-)
Dobrej nocki Wszystkim!

Antilko rzeczywiście niełatwa sytuacja u Ciebie, dobry lekarz, który się będzie Tobą opiekował i do którego będziesz mieć zaufanie jest bardzo ważny. A lęk będzie,ale może będziesz czuła, że mimo lęku bardzo chcesz i wtedy się zdecydujecie? Pewnie najlepiej wiedzą to dziewczyny, które to przeszły.
Wagnies dzięki za kciuki. To miałaś prawdziwy dzień dziecka z dziećmi!:-)
Novaczko ale ta Twoja córeczka minki zabawne strzela!:-)
Dobrej nocki Wszystkim!
mój Mąż był tam ostatnio i mi przywiózł całą siatkę krówek 
No no, ale mnie wzięło na wyznania

. Dziewczyny, proszę o kilka dobrych myśli w naszą stronę, potrzebujemy troszke dobrych fluidków :-(
Dzisiaj się ucieszyłam, bo zadzwoniła z pracy taki zadowolony, bo dowiedział się, że na warsztatach nie będzie wychowawcą, w związku z tym nie będzie musiał spać w baraku z młodzieżą, będzie miał więcej wolnego czasu, a to oznacza, ze możemy pomyśleć o wyjechaniu z nim.. I w tym momencie znów odżyły emocje, bo takiego kocham go najbardziej, kiedy mówi z ogniem w głosie, dzwoni, by na gorąco podzielić się ze mną fajną nowiną i jeszcze cieszy się, że będziemy razem z nim.. Może właśnie w takich chwilach objawia się Miłość. Na codzień troszkę przykurzona..?