Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Alek co Ty wypisujesz, jakie smęcenie
Po to jesteśmy aby dzielić się radościami i smutkami.Co do diety, to od kiedy dowiedziałam się o ograniczeniach mam ochotę na boczek
Dziwna jest ludzka psychika
Najeczko zielone światełko jest, nawet z ponagleniem.Tylko ja dalej nie jestem pewna
Kajda nie wiem, co robić.Moja koleżanka miała 9 i nic jej nie przepisano. Boję się, że jak zacznę łykać tablety to organizm sam przestanie produkować progesteron
Wagnies oby uczulenie szybko zeszło i miłego odpoczywania na L4
Carioca poproś narzeczonego, aby Ci coś miłego poszeptał do chorego ucha to szybciej ból minie:-)
Spokojnej nocy Wszystkim
Po to jesteśmy aby dzielić się radościami i smutkami.Co do diety, to od kiedy dowiedziałam się o ograniczeniach mam ochotę na boczek
Dziwna jest ludzka psychika
Najeczko zielone światełko jest, nawet z ponagleniem.Tylko ja dalej nie jestem pewna

Kajda nie wiem, co robić.Moja koleżanka miała 9 i nic jej nie przepisano. Boję się, że jak zacznę łykać tablety to organizm sam przestanie produkować progesteron

Wagnies oby uczulenie szybko zeszło i miłego odpoczywania na L4
Carioca poproś narzeczonego, aby Ci coś miłego poszeptał do chorego ucha to szybciej ból minie:-)
Spokojnej nocy Wszystkim
mniam..mniam..a z tymi lekami to może bierz, tak jak lekarz przypisał..?? a bierzesz ten castagnus? mam nadzieję, że i Tobie zapali się to ,,zielone światełko'' już niedługo:-)
zrobic jak najwiecej szumu wokol swojej osoby a potem zgarnac oklaski za robote, ktora wykona ktos inny.... ech...
Mam nadzieję, że coś znajdę, mam niewiele czasu, bo na 13 do pracy.