Carioca77
BeBonka
Ewa - u nas jest chyba duzo taniej - w internecie wyszukałam za Oeparol 15 zł i "Olej z nasion wiesiołka" za 12 zł. Może Ci mama wyśle? Tylko nie wiem czy można leki za granicę wysyłać.
A wogóle to doskonale rozumiem jak musisz się czuć, ja też tutaj na wybrzeżu jestem "nowa", mam już kilku przyjaciół, bo mieszkam tu 6 lat, ale to zawsze inaczej. A jak to sie wogole stalo, ze wyladowalas w Kanadzie? Przez Joe, czy poznaliscie sie juz w Kanadzie?
Wagnies - no tak, fakt, mocno niedysponowana jesteś... Ale chociaż się wyśpisz :-) Może te troszke wypoczynku zaowocuje bobaskiem? Czego Tobie i wszystkim staraczkom życzę.
A mnie ucho wcale nie przechodzi
A wogóle to doskonale rozumiem jak musisz się czuć, ja też tutaj na wybrzeżu jestem "nowa", mam już kilku przyjaciół, bo mieszkam tu 6 lat, ale to zawsze inaczej. A jak to sie wogole stalo, ze wyladowalas w Kanadzie? Przez Joe, czy poznaliscie sie juz w Kanadzie?
Wagnies - no tak, fakt, mocno niedysponowana jesteś... Ale chociaż się wyśpisz :-) Może te troszke wypoczynku zaowocuje bobaskiem? Czego Tobie i wszystkim staraczkom życzę.
A mnie ucho wcale nie przechodzi

Sukieneczki są nawet ładne, ale nic nie pasuje na mnie
Przede wszystkim za duże w biuście, albo takie trochę workowate.Może w sobotę uda się dłużej pochodzić po sklepach.

i właćzony komputer, bo zapuszczone było ściaganie, a tu burza, grzmoty, grad i deszczysko ogromne!!! Na szczeście w bloku naprzeciwko mieszka wujek Tomka i poprosiłam go, by zamknął u nas okno i w ten sposób uratował i dom od powodzi i kompa przed przepięciem!!
normalnie mówię Wam.. strach z domu wyjść na dłuzej przez te pogody