kajda
szczęśliwa żona i mama
laseczki czesc;-)
podczytuje was, ale jakos ostatnio tez cos weny nie mam na pisanie.... od tych upalow chyba. w pracy wysiedziec sie nie da i tak jakos ogolnie, nastrojki różniaste. czekam juz na urlop (I polowa lipca) i wlasnie szukam noclegu nad morzem. przez pierwszy tydzien bedziemy z moim mlodszym rodzenstwem, a potem moze zmienimy miejsce pobytu na mazury
Aleczku, myslami jestem z toba i za wiele poradzic nie moge... bo sama pewnie czulabym sie tak ja ty, zagladalabym na rozne fora itp. trudno byloby mi zachowac spokoj i wyluzowanie. moj malz pewnie bylby spokojny, ale ja.. swirus totatny
jednyne co powiem, to ze jestem myslami i trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze
isc z dobrym nastawieniem. a na kiedy macie termin??
Antilko, moj progesetreon w 7 dpo pwu wynosil 13 i gin stwierdzil, ze to za malo. na tym etapie cyklu powinno byc powyzej 15, a niektorzy twierdza, że nawet powyzej 20. wiec stad pewnie przepisal ci luteine, po ktorej progest. ci wzrosnie i wydluzy ciut 2 faze. ja najpierw bralam 3x1 dopochwowa, a teraz 6x1 podjezykowa (ale tez dopochwowo aplikuje). a jak decyzja co do staranek?
Car, mam nadzieje, ze szybciutko sie wykurujesz
Najeczko, a ty kiedy wybierasz sie na wczasy do Karwii??
co do zamknietego to jak najbardziej jestem za.
staraczki z glownego maja zamkniety, ale mysle, ze trzeba by stworzyc nowy dla 30-teczek
pozdrawiam was wszystkie!
podczytuje was, ale jakos ostatnio tez cos weny nie mam na pisanie.... od tych upalow chyba. w pracy wysiedziec sie nie da i tak jakos ogolnie, nastrojki różniaste. czekam juz na urlop (I polowa lipca) i wlasnie szukam noclegu nad morzem. przez pierwszy tydzien bedziemy z moim mlodszym rodzenstwem, a potem moze zmienimy miejsce pobytu na mazury

Aleczku, myslami jestem z toba i za wiele poradzic nie moge... bo sama pewnie czulabym sie tak ja ty, zagladalabym na rozne fora itp. trudno byloby mi zachowac spokoj i wyluzowanie. moj malz pewnie bylby spokojny, ale ja.. swirus totatny
jednyne co powiem, to ze jestem myslami i trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze
isc z dobrym nastawieniem. a na kiedy macie termin??Antilko, moj progesetreon w 7 dpo pwu wynosil 13 i gin stwierdzil, ze to za malo. na tym etapie cyklu powinno byc powyzej 15, a niektorzy twierdza, że nawet powyzej 20. wiec stad pewnie przepisal ci luteine, po ktorej progest. ci wzrosnie i wydluzy ciut 2 faze. ja najpierw bralam 3x1 dopochwowa, a teraz 6x1 podjezykowa (ale tez dopochwowo aplikuje). a jak decyzja co do staranek?
Car, mam nadzieje, ze szybciutko sie wykurujesz
Najeczko, a ty kiedy wybierasz sie na wczasy do Karwii??
co do zamknietego to jak najbardziej jestem za.
staraczki z glownego maja zamkniety, ale mysle, ze trzeba by stworzyc nowy dla 30-teczek
pozdrawiam was wszystkie!

szczególnie w jedzeniu..
ale las i morze zostało! cudnie tam jest
hihi..
ale jeszcze tylko troszkę i..wakacje!:-) a Karwia czeka..:-)