Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No i ja cały czas myślę Najeczko o Tobie i cieszę się bardzo!!!:-):-):-):-):-):-) tak myślałam, że te namiary na gina będą już zbędne..;-) ściskam Cię mocno!!!
Dziewczynki kochane dziękuję Wam bardzo za gratulacje i Waszą radość! Ja jeszcze poczekam na jutrzejszy test i może po pracy rzeczywiście na betę pójdę? No tak, byłabym lutówką!)) Ale brzuch to tak jak na @ mnie boli, no i piersi też. Antilko czyżbyś mi jednak te maki wyśniła?:-)
witam wieczorkiem w ten radosny dzień:-) Moniś, Anuś no jesteście wreszcie!! gdzie Was wywiało??;-) Antilko film rewelacyjny! polecam jak najbardziej, tylko jest bardzo długi Najeczkoczekamy na betkę:-) ale ja już i tak jestem pewna..;-)
a ja dziś poszalałam na rowerku:-) gorąco strasznie, @ przylazła, ale czuję się super!:-)
Anusia z przerwą na @- to już 2 opakowanie, mam nadzieję, że pomogło, bo nie czuję już tych torbieli w ogóle, we wtorek mam wizytę u gina i zobaczymy? wiesz..ja przed ivf chciałabym jednak jeszcze spróbować 1-2 cykle tylko z samym pregnylem, zobaczymy co na to lekarz..?? a jak u Ciebie?? jak stymulacja??
u mnie ok
stymulacja chyba poszła dobrze.
miałam 2 pęcherzyki 23mm i 21mm + pregnyl i dzień później popękały.
teraz czekam :-)
jestem obstawiona lekami- luteina,encorton!!brr, folik i takie tam.
dobrze,ze torbielki sie powchłanialy i nie czujesz. W razie czego i tak je spunktują przy zabiegu. A moze nie bedize potrzeby.
W klinice w sierpniu jest urlop od zabiegów także to dobry pomysł z tym pregnylem jeszcze 2 cykle możecie poczekać a może 1 ????czego Wam życzę.
Oluś- możesz mi jakiś sensowny na przyszłość hotelik przysłać na privka - z dobrym dojazdem ,łatwym i bez błądzenia?