reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Anusia no to cudnie! :-) trzymam kciuki mocno!:-) mam nadzieję, że Najeczka przetarła szlak.. :tak:
info o hotelach prześlę Ci na priva, ale ten, co kiedyś Ci wysyłałam jest ok- samo centrum, koło dworca centralnego - ,,Novotel''
buziaki!

30steczki drogie dziękuję jeszcze raz za wszystkie gratulacje!:) Kciuki się bardzo przydadzą.
Moniolku to Ty wyjechałaś, a zastanawiałam się co z Tobą...
Aluś cieszę się, że masz dobry nastrój! Zobaczymy co gin we wtorek powie, zyczę, zeby się udało bez ivf! A Ty kiedy wybierasz sie na jakiś urlopik?
Anusieńko i za Ciebie mocno trzymam kciuki teraz. A jeśli się ciąża okaże prawdą obiecuję dużo fluidków!
Dobrej nocki dla Wszystkich!:)))

Najeczko na razie nie planowaliśmy dłuższego urlopu, wszystko zależy od tego, jak będzie z tym ivf? no i za bardzo kasy teraz nie mamy na wyjazd jakiś..:-(

Witam- przed chwilą wróciłam do domku.Musiałam wypróbować mój nowy nabytek, czyli rower:-DPonieważ kupiony w markecie za śmieszną cenę istniało ryzyko, że się rozleci:-Dale przetrwał. Mój M mnie nieźle przeczołgał łącznie 20 km, jak dla mnie na pierwszy raz to dużo:rolleyes2:
Najeczko spokojnej nocy, ale coś czuję że prędko dziś nie zaśniesz.Tak mnie zainspirowałaś, że może w lipcu ponowię starania:confused:Muszę tylko zrobić porządek z cholesterolelem i dwa ząbki załatać a w jednym wymienić plombę.
Trzymam kciuki z piękną betę:-)
Aluś antyki, czyli antybiotyki czy coś innego??? Już się cieszę na wypad do kina, jeżeli mówisz, że filmik taki fajny. Bardzo trzyma w napięciu?
Anuś trzymam kciuki, aby się ty razem udało:tak:
Moniolku:happy:
Wagnies taka piękna pogoda a Ty w domku unieruchomiona:-(Mam nadzieję, że noga powoli zaczyna mieścić się do buta.
Miłej końcówki niedzieli wszystkim życzę

Ale Wam dobrze dziewczyny, na rowerku smigacie, a ja dzis znowu caly dzien w domu.... przynajmniej tyle dobrze ze z sasiadkami na tarasie posiedzialam... i tyle z mojej niedzieli bylo... i ciesze sie strasznie bo dzis przylecialam ze Stanow moja dobra kumpela, nie widzialysmy sie ponad 3 lata... no i poznam jej corcie (ma 10 miesiecy...) - juz sie nie moge doczekac spotkania z Nia....

pozdrawiam Was!

Antilko no proszę! i Ty pojeździłaś dzisiaj:-) my robimy zwykle tak ok.40 km, ale 20 jak na pierwszy raz to dużo- dzielna jesteś bardzo :tak: a film trzyma w napięciu i ..ciekawie się kończy..;-) więcej nic nie powiem..:-D
a antyki to tabletki antykoncepcyjne, ja brałam marvelon, antybiotyków na szczęście na razie nie biorę:-)

kurcze! miałam się uczyć angielskiego, bo jutro ma test..ale tak mi się nie chce!!:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry