reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zrobiłam betkę po pracy, jutro będą wyniki, ale Wam możliwe, ze napiszę dopiero wieczorem, chyba, że uda mi się z pracy. Bardzo bardzo bym chciała, żeby było jutro, bo to oczekiwanie jest trudne. Dziś rano robiłam 2 różne testy, na jednym wyszła druga kreseczka bledziutka, na drugim - taka jak wczoraj. A liczyłam, że może będzie mocniejsza.
Antilko cieszy mnie, ze "zainspirowałam" Cię, jak to napisałaś, to szybciutko rób te porządeczki i do staranek. Mi moze castagnus pomógł (brałam drugi cykl):))
Wagnies dobrze, ze z noga lepiej! A Ty jeszcze na zwolnieniu?
Maraniko dzięki! To bardzo ważne, dla Ciebie i maleństwa, że wyluzowałaś!
Carioca czuję sie średnio, bo nie jestem przekonana, niedowiarek, chociaż mam wielką nadzieję! Oczywiście w nocy (jak Antilka przewidziała) nie mogłam spać, trochę zasnęłam nad ranem, gonitwa myśli i wsłuchiwanie się w ewentualne objawy.
Byle do jutra!
Ściskam Was mocno!:)))

Najeczko - znam to uczucie, ja miałam przy sobie w pracy ten mój test z bladziutką drugą kreseczką (mocniejsza wyszła dopiero jakiś tydzień później :-)) i co chwilkę zaglądałam do szuflady bo nie mogłam uwierzyć. Potem gdyby nie wynik z krwi podpisany przez analityka laboratyjnego, to tej wiary mi zaczynało brakować. A potem obraz usg :-) i już uwierzyłam. A teraz Stachu bąbluje mnie w brzuch aż poskakuje :-D:-D:-D
Pewnie nie masz jeszcze odwagi wstawić suwaczka ciążowego, prawda? Mam nadzieję, że niebawem się odważysz, żebyśmy mogły obserwować ja się Twoja fasolka rozwija.

i dziewczyny, mam nadzieję, że fasolka Najeczki zapoczątkuje lato obfite w II !!

fluidki na ten cel:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witajcie
smutno mi jakoś dzisiaj..jeszcze ta wiadomość od Sensi..:-( słaby dzień..
Najeczko trzymam mocno kciuki za betkę i już zamawiam solidną porcję fluidków dla siebie:tak:
Carioca złapałam co nie co od Ciebie;-)

Ja jutro do lekarza po południu..ciekawe, co ustalimy..?

uściski dla Wszystkich..

reklama
Dobry wieczór!
Aluś co za smutki? To prawda, dziwne to życie, funduje na zmianę radości i smutki. U nas śmierć babci męża, a następnergo dnia mój pozytywny test...Ćwiczonka jakieś były? Bo Tobie często to pomaga, prawda? A ja trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę! Oczywiście po pozytywnej wiadomości będę rozsiewać fluidki!:)))
Carioca no właśnie, chyba mam podobnie jak Ty miałaś.:) Po betce i suwaczkiem się zajmę! To Staś taki piłkarz jest?:) Też mam nadzieję, że to lato będzie baardzo owocne dla naszych 30steczek!:))) Wagnies i dla Ciebie!:)
Dobrej nocy! (byleby trochę przespana była)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry