reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witam z rana....
Antila- rzeczywiscie z tymi napisami... milutkie one :-).... tez tak mysle,a Joe jeszcze mi powiedzial,ze jemu sie wydaje,ze oni po prostu chcieli uniknac dania mi podwyzki - pracuje dla nich juz od ponad roku i jeszcze nie dostalam,a tu jest taki zwyczaj... wiesz co jeszcze zauwazylam,ze ty sie zarejestrowalas na bb w miesiac po mnie :)

Witajcie,

Ja dzis teoretycznie ostatni dzien na L4... z noga jeszcze nie jest tak jak powinno ale jutro musze isc do pracy bo mam kilka rzeczy do zrobienia.... :-( a co bedzie w czwartek to sie okaze...

Antila wydaje mi sie ze to jest zwiazane z tym zamknietym watkiem kotry chce utworzyc ale Aniaslu nic mi nie odpisala... bede dzis ponownie do Niej pisac... gdzies czytalam na BB jak to jest z opisami....

Carioca ubiegloroczna nowela KP wprowadzajaca dodatkowe dwa tygodnie macierzynskiego zakladala ze co roku bede dodawane kolejne dwa tygodnie az dojdziemy chyba do 26 tygodni.... pewnie pod koniec tego roku bedzie info o tym jak to bedzie w 2008 roku

Ewa to teraz odsapniesz sobie i poszukasz na spokojnie pracy! A ja mam nadzieje ze to przedszkole wypali!

Najka jak wyniki????

Alek a Ty nam tu kochana szybciutko pisz co u lekarza bylo...

pozdrowionka dla wszystkich trzydziesteczek...

ja wlasnie gotuje obiadek dla mezusia...

a dla dziewczynki moim ulubionym od kilku lat jest Zenobia ( imie mojej ukochanej babci)- niestety jestem jedyna osoba sposrod mi znanych,ktorym to imie sie podoba a Joe stwierdzil,ze absolutnie nie,bo po portugalsku podobnie wymawia sie jakies niezbyt przyjemne okreslenie typu "ty idioto!"; i jak chce nadac takie imie mojej corce to prosze bardzo ale nie jego.... inne to Emma i Amelia i Emily -ale teraz co trzecia dziewczynka tak sie nazywa... ostatnio zartowalam sobie z Joe,ze moze wybierac,ktore mu sie najbardziej podoba sposrod: Zenobia, Pelagia i Flawia -

hmm... a siostra mojej babci tak właśnie miała na imię: Zenobia Pelagia...

sorki, że się wtrąciłam... już uciekam życząc wszystkim 30-tkom pięknych fasolek (ja tez miałam pierwsze dziecko po 30-tce, bo jakoś się nam nie udawało :-()

reklama
Witajcie :-) jestem tak niezaktualizowana, że aż wstyd, ale zaraz o tym, najpierw ważniejsze sprawy

Sensi przyjmij moje najszczersze kondolencję i mimo wszystko staraj się myśleć pozytywnie

Oluś dzięki za recenzję - my też się wybieramy na ten film, tylko nie wiem jeszcze kiedy. A co to za smutasy Cię łapią

Anuś śmigaliśmy górką, doliną na Równicy, odpoczęliśmy, pojedli zbójnickiego jadła i fru z powrotem na Śląsk

Ewo czyli w sumie dobrze, że oni zdecydowali - teraz będziesz mogła znaleźć pracę, która bardziej Ci odpowiada

Najeczko czekamy

Wagnies a co się stało w nogę, bo nie mogłam doczytać :zawstydzona/y:

Lapisku, Antilo, Monik, Maraniko, Novaczka i pozostałe trzydziestki kusiole w buziole ;-)

Nie jestem wcale zabiegana z powodu pracy, ale sytuacji sprzedażowo-rodzinno-samochodowych. Moi rodzice sprzedają działke, moja teściowa zamienia się mieszkaniami, mój brat kupuje ogródek - ale on jest najmniej absorbujący. Musieliśmy posprawdzać przepisy tak żeby rodzice wyszli na tym w miarę ok - tzn. na pewno nie zaplaca dochodowego i jak kupia mieszkanie w ciagu dwoch lat nie zaplaca podatku od sprzedaży, teściowa z 3 pokoi przenosi się do dwóch - przy czym jak się pewnie domyślacie 3/4 rzeczy jest do wyrzucenia i cyrk na kółkach, bo wszystko jej się może przydać. Już się boję jak tam mój mąż wparzy - poleci wszystko do worów. Na dodatek musieliśmy wczoraj zawieść duży samochód do naprawy, bo się belka w windzie wygięła - w każdym razie jestem mocno na obrotach ;-)uff dobrnelam do konca ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry