reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześc kochane!
Akurat dziś długo w pracy musiałam być, miałam okienko, ale nie mogłam się tam na BB zalogować:(
Betka 58,5 mlU/ml
Progesteron 23,8.
To chyba dobrze? Ale raczej wskazuje na począteczek. Normy sie trochę różnią.
30steczki w każdym razie zarażam Was bardzo mocno:
$$$$$$$##############&&&&&&&&&&&&&
#############&&&&&&&&&&&&&$$$$$$$$

Poczytam co u Was i popisze więcej później, bo troche oszołomiona jestem i strasznie się cieszę! Żeby tylko wszystko było dobrze!

reklama
Moniolek witaj.... rzeczywiscie pracowity czas mialas... ja dostalam uczulenia na nodze i wyszly mi pecherze takie jak po oparzeniu... i dzis wlasnie koncze L4... ale jeszcze idelanie nie jest

Najka to pora zmienic suwaczek ;-):tak:

Najeczko ja też się strasznie cieszę:-):rofl2::-):-D:happy::laugh2:Wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji:tak:Suwaczek fajniusi:-)
Wagnies odpisałam Ci pw.A jak tam noga już ok?

ja tylko na minutke... wlasnie moja doktor dzwonila i mam infekcje bakteria ureaplasma urealyticum.... nie mam czasu na razie wglebic sie w szukanie po website'cie bo musze gnac po dziecko do szkoly,ale jak cos wiecie na ten temat to piszcie,bede wdzieczna...

Najeczko super wiadomosci :-D:-):-):tak::tak: lapie fluidy na zapas ;-)

Wagnies w takim razie wspolczuje perypetii z noga, mam nadzieje ze juz bedzie lepiej :tak:

Ewo niestety nie wiem nic na temat infekcji

No i jeszcze mi klawiatura strajkuje :no:

witajcie wieczorkiem..
Najeczko Kochana cudowna wiadomość:tak::-):rofl2::-):tak::-D:rofl2: strasznie się cieszę!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
łapię fluidki obiema garściami!:tak::-) i nie ma innej opcji- MUSI BYĆ DOBRZE!!!:-):-):-):-):-):-)
Moniś no urwanie głowy masz faktycznie..rozumiemy i cieszymy się, że mimo wszystko jesteś:-) buźka!
Ewuś widzisz! nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:tak: na pewno znajdziesz taką pracę, która i Tobie będzie odpowiadać:tak: uściski! a na temat bakterii niestety nic nie wiem..:-(
Antilko Wy dzisiaj w kinie??:-) dzięki Kochana za kciuki:-) zaraz napiszę co i jak:tak:
Wagnies a może trzeba było brać ten antybiotyk??:baffled: czy wzięłaś w końcu?? no i jak Ty wrócisz do roboty..?

Kochane Moje..przede wszystkim dziękuję Wam za wsparcie i kciuki:tak: no i cóż..klamka zapadła! ivf zaplanowane na koniec sierpnia/ początek września, do tego czasu jestem 3 cykle na antykach niestety:-( jedna z torbieli się zmniejszyła, ale druga nie- to jest torbiel krwotoczna, powstała wtedy, co pękł mi pęcherzyk- niestety pękł on ,,do środka'':-( i stąd torbiel, którą usunie mi lekarz przed stymulacją, czyli będę miała punkcje, która wypadnie tak w połowie sierpnia, potem stymulacja i transfer, do ok. 10 września powinno być już ,,po wszystkim'':tak: póki co dostaliśmy listę badań do zrobienia, na szczęście dużo z tych badań już robiliśmy, więc koszt będzie niższy:-) w sumie to tak wiele badań nie ma i większość zrobimy za jednym podejściem, bo są to badania z krwi. Pytałam lekarza o sport- jak najbardziej mogę ćwiczyć i nic nie ograniczać na razie:-) witaminy mogę brać takie dla kobiet w ciąży (kupiłam sobie elevit), a od lipca tabletki żurawinowe mamy łykać oboje, żeby posiewy wyszły dobre:-) i to chyba tyle..:-) tak więc przygotowania czas zacząć!:szok::-D

miłej nocki dla Wszystkich:-)

Oluś no wreszcie jesteś?
byłaś na rozmowie u samego szefa dr L. ? czy u swojego?
czyli IUI nie mają sensu? odrazu IVF?
a może ta krwotoczna na progesteronie by sie wchłonęła.
a antyki dostałaś ciągiem czy z przerwą na @?

ja tez tak miałam swego czasu,ze posiewy były złe ,wiec dostałam orgametril na koleny cykl choć cyst nei było ale gin bał się ,ze mogą urosnąć nowe i pewnie dlatego dostajesz antyki,żeby nie powstały nowe torbiele - szkoda tylko bo to zablokowanie nawet na naturalne starania. Ale co tam najważniejsze ,ze zaczęliście.

A co u Vonki? i MAjeczki???????????

Najka - gratulujebety i trzymam kciuki za prawidłowy przyrost.:-)

Witajcie jeszcze raz!:-)
Dziewczynki tak myślę, że ta betka to taka nie za duża i zastanawiam się, czy dla pewności nie zrobić drugiej, żeby zobaczyć, czy rośnie. Jak myślicie?
Aluś witaj,zastanawiałam sie co z Twoją wizytą! Czyli jednak ivf, ale lekarza wie, co robi. I wierzę, że będzie dobrze! :tak:Uściski ciepłe!
Ewo na pewno czeka na Ciebie jakaś świetna praca! Ciekawe jaka! Powodzenia w szukaniu! I mocno trzymam kciuki za Wasze działąnia starankowe!
Carioca czyli obstawiasz dziweczynkę?:-) A jak tam, stresy przedślubne się nie pojawiają?
Lapisku witaj i zaglądaj częściej! Właśnie, pokaż fotki Maciusia, popieram!
Wagnies fajnie, ze zajęłaś się tym wątkiem zamkniętym! I zdrówka życzę!
Moniolek to faktycznie masz urwanie głowy!
Sensi ciepłe pozdrowienia...
Antilko to jak tam Twoje porządeczki?
Anusieńko uściski!
Pozdrawiam 30steczki Wszystkie! I dobrej nocki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry