reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam! Tu mężatka!

Ślub, wesele, mąż - wszystko wspaniałe. Podoba mi się. Powiem Wam, ze dzięki mojemu Piotrowi z roku na rok jestem coraz bardziej szczęśliwą osobą, a w przyszłym roku będzie z nami jeszcze jeden mały mężczyzna :-)

Pogoda była wypośrodkowana, ani nie padało, ani nie było upalnie. Goście również w pełnym skąłdzie się pojawili, wesele było od 14:00 do 22giej, trochę już pod koniec było ciężko, ale i tak dużo lepiej niż się spodziewałam. A Staś brykał podczas ślubu i przyjęcia! Jakby chciał potańczyć.

Dziękuję bardzo za życzenia, przepraszam, ale nie poczytałam wszystkiego co napisałyście (żurawina w ciąży nei jest zakazana, a podobne dzialanie ma cytryna, ja osobiscie piję dużo wody z cytryną i herbatkę z sokiem żurawinowym, nie mam problemów z bakteriami)

Buziaki dziewczyny!!!

reklama
Witajcie,

Dzis tylko na chwilke bo musze odespac impreze sobotnia!!!!
Carioca wszystkiego co najlepsze Wam zycze.... toast w sobote wypilam za Wasze szczescie!!!
Alek ekipa caly czas czeka na haslo ;-)
Najka tesciku nie bylo... malpa przyszla w piatek... a jak wizyta?
Ewa pomysl ze wszystkie te dzialania zblizaja Cie do fasolki, a wszystko na pewno sie uda!!! No i mam nadzieje, ze uda Ci sie zawitac do Polski:tak:
Antila kurcze to wczesniej nie mialas nigdy problemow?
Kajda oj... chyba zly termin na wyjazd sobie wybralas... pogoda nie do pozazdroszczenia:no:

Jak zrzuce zdjecia to wkleje na zamknietym...
a na razie zmykam bo padam....
pozdrownionka dla wszystkich

Wagnies zmęczona i śpiąca to ja zawsze byłam:sorry:Tylko nigdy nie bolała mnie głowa. No nic zobaczymy. Spokojnego odsypiania:-)
Najeczko jesteś już po wizycie:confused:Czekamy na relację:tak:

Uff właśnie obrałam i pokroiłam 5 kilo ogórków. Zalewa się gotuje, zaraz ogóreczki upcham do słoików i będzie mizeria na zimę:-)

Najeczko?????

Witajcie kochane!:-)
Widziałam dzidziusia maleńkiego 7 mm i biło mu serduszko!!! 7 tydzień. Tak bardzo się cieszymy!:-) Generalnie wszystko OK, nawet urosept mam brać już tylko 3 dni. Założył mi kartę ciąży. Zaraz idę coś zjeść, bo straasznie jestem głodna i zmęczona.
Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo mocno! Później postaram sie napisać coś więcej, albo jutro jak dziś padnę. Dziękuję, że jesteście tutaj ze mną! :tak:

Najeczko

7.gif
18.gif
1.gif
20.gif
21.gif
12.gif
1.gif
3.gif
10.gif
5.gif

:-) :-D :rofl2: :rofl: :-D :tak: :happy: :tak: :-) :laugh2: :yes: :-D :tak: :biggrin2: :laugh2: :rolleyes: :rofl: :-) :tak: :happy: :-D :rofl2: :-D :biggrin2: :-) :happy: :-D :rolleyes2: :rofl: :yes: :cool: :-D :-) :happy: :-D :laugh2: :-) :biggrin2: :rofl: :-D :laugh2: :-) :happy: :yes: :rofl: :-D:tak: :-)

Najeczko bardzo bardzo się cieszę i mocno Cię ściskam!:-):-):-) to ja poproszę o takie już ,,oficjalne'' fluidki:-)
Antilko no nieźle! będą zapasy na całą zimę:-D
Wagnies czekam na fotki:-)
Carioca na Wasze też..:tak:
Kajduś no mam nadzieję, że Wam się pogoda w tym tygodniu troszkę jednak poprawi:tak: słoneczka życzę:-)

a ja dziś przeprosiłam się z siłownią i poszłam się trochę poruszać:-) w związku z tym padam na ryj i chyba czas na spanko:tak:
dobranoc..:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry