reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie,

No niestety nie za bardzi odespalam, a tydzien zapowiada sie ciezki...

Antila Ty juz wzielas sie za robienie ogoreczkow? Kurcze to ja chyba tez musze pomyslec nad zimowymi zapasami... a jak robisz te ogoreczki?
Najeczko GRATULUJE!!!!! Alez Ci zazdroszcze tej fasolki....
Alek jedna fotka juz wrzucona... wiecej postaram sie moze dzis - bo musze je pozmniejszac...
Carioca co slychac mloda mezatko?:-)

Na razie tyle... mykam do pracki.

Witam:-)
Wagnies
ogórki myję, obieram, kroję w plasterki solę i czekam ok 3 godziny aż puszczą sok. Upycham do słoików i dodaję zalewę.
Zalewa : dwie szklanki octu, dwie szklanki wody, łyżka soli, dwie łyżki cukru.
Pasteryzujemy 5 minut.
Gdzieś widziałam taki sam suwaczek;-):-)

Witajcie kochane 30-steczki :-)

rzadziej bywam bo obowiązków dużo ostatnio tzn. podczytuję ale pisać nie ma czasu:-)
Oluś w sprawach zdrowotnych u mnie podobnie jak u Ciebie - walczę z cystą- już się nawet do tych głupich cyst przyzwyczaiłam. A tak ładnie mi rósł pęcherzyk w tym cyklu i co? okazał sie być torbielą. I znowu cykl do tyłu.mam wziąć słynny Org ale póki co biorę luteinę ....na przekór ginowi :-)
Najka bardzo się cieszę razem z Tobą z 7 mm-trowego człowieczka - obstawiam córeczkę :-) i gratuluję .
Cariocca - ja jeszcze nie składałam życzeń -
tak więc :
Pozostańcie w tym weselnym radosnym tańcu i w miłości która Was połączyła na zawsze i nie pozwólcie nikomu nigdy tego zburzyć

czy ktoś wie co u Moniolka ???????????????????????????????????????????

Witajcie!
Dziękuję Wam bardzo za gratulacje!:tak:
Aż trudno w to wszystko uwierzyć!:-DTyle że termin z OM różni się o 10 dni od terminu z usg. Ale gin twierdzi, ze cykl miał być długi, owulka opóźniona i dlatego. Więc bardziej wiarygodny ten z usg chyba?
Carioca to świetnie, że wszystko się tak wspaniale Wam udało! :-) A co do siódemek to fakt, dla mnie też chyba szczęśliwe!
Wagnies ta @ znowu?:-(Ale i do Ciebie przyjdzie fasolka, więc nie daj się. Ale i z badankami warto podziłać, może jakaś mała pomoc potrzebna? A czemu ciężki tydzień, praca?
Antilko jakie piekne gratulacje!:tak:I jak tam zdrówko? Kiedy do lekarza się wybierasz?
Aluś dla Ciebie i Wszystkich Staraczek kochanych:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
************************************************************************************************

A to wydruk z usg, ale niestety kiepska jakość, taki sprzęt u doktorka:

witajcie..
Najeczko śliczna Fasolinka!:-):-):-) i dziękuję Ci Kochana za fluidki:tak:
Anusia no nie! przeklęte torbiele!!:angry: moja póki co nie daje o sobie znać.., po cichu liczę, że może do 20 sierpnia się wchłonie, zawsze punkcja byłaby z głowy.., a jakie u Was dalsze plany?
Antilko a jak Ty się czujesz dzisiaj?:-)
Wagnies no no! wyglądasz superowo!:tak: a tygodniem się nie martw..jutro już środa, a od soboty wraca piękne lato:-)

Kobitki ja dzisiaj w kiepskiej formie, w sumie to od tamtego tygodnia tak się jakoś zbierało i dzisiaj się ,,przelało'', za dużo przykrości mnie spotkało w jednym czasie, po prostu dzisiaj już nie daje rady..:-(
zmykam..może jutro będzie lepiej..:confused:

reklama
A ja wlasnie wrocilam do domciu... spotkalam sie dzis z kolezanka, troche poplotkowalysmy... obzarlysmy sie lodami - a obie tu i tam mamy waleczki i chcemy schudnac :-D:-):rofl2::-p... chyba diete lodowa zastosujemy ;-)

Najka ale super fasolka... sliczne zdjecie!!!
Alek kochana rozumiem Cie doskonale ja tak mialam tydzien temu.... tak sie nazbieralo ze w pracy rozplakalam sie... zawsze pocieszam sie ze po placzu pozniej przychodzi usmiech... wiec Tobie tez zycze wielu usmiechow na twarzy... a te gorsze dni niestety musza nas nawiedzac:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry