reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Carioca

Niech miłość, szczera przyjaźń, szczęście, zrozumienie i szacunek towarzyszą Wam przez kolejne lata bycia RAZEM :-):-):-):-):-)

a dziś wieczorem pijemy za Wasze zdrówko
:-):-):-)

reklama
helol laseczki:)
pozdrowienia z zimnego i wietrznego morskiego klimatu!!:):)
pogoda faktycznie nieudana, jedyny ladny dzien to wtorek, kapalismy sie nawet w morzu, od srody do wczoraj padalo... ale dzisiaj juz ladniej, choc nie za cieplo i wieje...ale coz... odpoczywamy i oddajemy sie przyjemnosciom:P

Carioca, pieknego dnia i wszystkiego co najlepsze z okazji waszego slubu! udanej zabawy! wypije dzis wieczorkiem za was:tak:
a wszystkie dziewczynki pozdrawiam cieplo:) wracamy za tydzien!

Carioca wielu szczęśliwych chwil pełnych miłości u boku ukochanego :-):-):-)

Ewa bądź dobrej myśli i nie odpuszczaj :tak:
a co do hobby - co to znaczy technika "wody" w szyciu ubrań?

Najka wszystkiego NAJ dla męża :-) mój też raczek - świętuje jutro :tak:
dziś taka pogoda, że ja też się kimnęłam a w ciąży nie jestem ;-) ale pamiętam, że prawie cały pierwszy trymestr to ja przespałam :tak:

Kajda pożyczę Ci trochę więcej ciepła, bo zimno nad morzem jest brrrr :tak:

pozdrawiam ciepło :tak:

Witajcie wieczorkiem!
Faktycznie już mogłoby sie trochę słoneczka pokazać. Ciągle mi zimno. Brr..Ale dziś w dzień nie spałam!:-D Zrobiłam sobie porządek w płytkach, przejrzałam stare kasety, jakoś ich nie mogę wyrzucić. I na wierzchu położyłam muzyczkę, która dobrze na mnie wpływa, może teraz kiedy tyle wolnego posłucham częściej, bo ostatnio baardzo rzadko, przeważnie tylko radio - Trójkę.
Carioca życzę Wam prawdziwego szczęścia rodzinnego, zawsze miłóści i radości z siebie nawzajem każdego dnia!:-):-):-)
Podziękowania od męża za życzonka!
Aluś ja na razie herbatkę żurawinkową popijam, mam też sok, ale słodzony, a podobno niesłodzony lepszy, ale nie spotkałam się. Fajny ten Wasz zajączek, miło jak zwierzątko się cieszy kiedy wraca się do domu!
Ewo dzięki! Apetyt mam niezły. Choć i lekkie mdłości się zaczęły pojawiać, ale na zmianę z dużym apetytem:-), dziwne trochę. Jutro mam nadzieję na trochę lepszą pogodę, zebyśmy sie na dłuższy spacer wybrali, bo ostatnio to takie krótkie.
Ewo na pewno poradzą sobie z usunięciem tego co przeszkadza w Twojej szyjce, wierzę w to! I mam nadzieję, że uda Wam się do Polski przyjechać! A jak teraz się czujesz? Aha i Tobie też sie odpoczynek należy, więc nie przejmuj się, że nic nie ruszone, pewnie niedługo przyjdzie na to czas!
Kajduś to dalej udanego urlopu i lepszej pogody!:-)
Leyna to i dla Twojego Raczka wszystkiego najlepszego!(już za 1,5 h północ, trochę wcześniej życzonka):-)Fakt, senność to jeden z podstawowych objawów i u mnie.
Dobrej nocki!

Carioca ciekawe jak się czuje młoda żonka?:-)
Ewo spokojnie 1 sierpnia niebawem i już będzie po wszystkim:tak:Ewo kolor nadal nie wybrany i chyba sami sobie zrobimy z pigmentów, gdyż gotowe odcienie jakoś nam nie podchodzą.
Leyna, Najka dołączam się do życzeń dla mężusiów:happy:
Najeczko ty masz jutro usg, czy coś mi się pokręciło:confused:
Kajda głowa do góry ma być cieplej:tak:
Aluś u mnie maciejka pięknie wyrosła, ale jeszcze nie zakwitła.Tęsknię już za jej zapachem.
Novaczko gdzie jesteś:confused:
Sensi ja także chętnie się załapię na ogórkowy przepis:tak:

Pamiętacie, jak pisałam że słabo mi, boli mnie głowa i mięśnie? Byłam w czwartek u laryngologa i okazało się, że moje kłopoty mogą wynikać z niedotlenienia:szok:Podobno mam krzywą przegrodę a do tego mogę mieć coś nie tak z zatokami i oddycham" na pół gwizdka" Dostałam steryd do nosa w kropelkach i lek przeciwalergiczny ( na wszeliki wypadek) 31 lipca mam termin tomografii komputerowej zatok. Cieszę się, że istnieje możliwość odnalezienia przyczyny mojej ciągłej senności, męczenia się i bólów głowy.
Mam też związane pytanko z tym faktem, czy można zacząć się starać o fasolkę zaraz po tomografii. Promieniowanie chyba nie utrzymuje się w organiźmie:confused:

Witajcie kochane, ja tylko na momencik złożyć życzonka świeżo upieczonej mężatce, bo przyznam szczerze że ostatnio nie wyrabiam z robotą. Szykuje nam się duży remont dosłownie 2 dni po powrocie mężulka, a zamówiona wcześniej ekipa....nas olała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Więc teraz same rozumiecie... No nic nie wpadłam, żeby o sobie paplać tylko...
Carioca
Wszystkiego najpiękniejszego co może Was spotkać w życiu, wzajemnego zrozumienia, nieprzemijającej miłości, samych szczęśliwych dni i nocy;-) u boku ukochanego, wielu pięknych i wzruszających chwil przeżytych razem, a niedługo tej magicznej kiedy pojawi się Wasza pierwsza pociecha i stworzycie wspaniałą, cudowną i kochającą rodzinkę.
Wszelkiej pomyślności na nowej, szczęśliwej drodze życia!

Dobry wieczór!
Ciekawe, kiedy Carioca się nam tutaj pojawi?
Antilko nie wiem jak to jest z tomografią, pogadaj może z lekarzem, powiedz o starankach. Zatoki warto zbadać, sama z nimi miałam problemy i wiem, ale u mnie kłopoty pojawiają sie na tle alergicznym, to też warto sparawdzić. Bardzo dobrze pamietasz, jutro mam wizytę u gina i usg. Oczywiście boję się, czy wszytko dobrze i czy dzidziuś się prawidłowo rozwija. Objawy mam, to pewnie dobrze, teraz najbardziej mi się we znaki daje wstręt do niektórych zapachów.:eek:
Maraniko współczuję remontu, dbaj o siebie i nie przemęczaj się, bo Wituś ma posiedzieć jeszcze w brzuszku!
Dobrej nocy!

witajcie wieczorkiem..
Najeczko bardzo czekam jutro na relację w wizyty i usg:-) buźka!
Antilko mam nadzieję, że jednak wszystko jest dobrze u Ciebie, a co do badania to najlepiej zapytaj lekarza:tak: ściskam mocno:-)
Ewuś trzymam kciuki za laparo, no i pamiętaj, że we wrześniu wklejamy piękne teściki:tak:;-)
Carioca nasza Panno Młoda! czekamy na relację i fotki:-)

dobranoc Kobitki:-)

Cześć kochane!
Ale mam tremę, a wizyta dopiero o 17. Mam nadzieje,że będzie mi mógł zmierzyć ciśnienie, bo chyba Wam nie pisałam, że ostatnio z nerwów mi ciśnienie tak podskoczyło, że nie mógł mi zmierzyć i stwierdził, ze spróbuje na następnej wizycie. Więc tylko spokojnie!:)
Uściski dla Wszystkich!:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry