reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kajunia- ja jeszcze w szoku i czekam,az Joe sie wyspi i lece po jeszcze ze dwa testy,a za godzine dzwonie do lekarza umowic sie na wizte,bo nie wiem,czy teraz beda mi robic ta laparoskopie czy nie.... no i nie do konca jestem pewna fasolki,ale krechy sa dwie,rozowe i bardzo wyrazne,wiec chyba jestem! ja nie moge spac z emocji,ostatnimi silami sie opanowuje,zeby nie dzwonic do mamy i nie wprowadzac zametu za wczesnie,a Joe jak mu powiedzialam,to na chwile sie obudzil i teraz dalej spi?! jak on potrafi?! nie mam mu za zle bo poszedl pozno spac,ale ja jeszcze pozniej bo sobie czytalam super watek na gazeta.pl " porody na wesolo", ryczalam ze smiechu do 2 nad ranem.... polecam poczytac...

Ewus i tutaj ci pogratuluje! to naprawde wspaniala wiadomosc!!

no i witam sie po urlopie :tak::-)
wrocilismy dzisiaj w nocy. bylo bardzo milusio, pomimo tego ze pogoda nie dopisala - my mielismy super humorki:-) a i tak kilka razy wykapalam sie w morzu i troche sie opalilam:tak:;-)wkleje pozniej foteczki:tak:
wrocilam chyba kilka kg ciezsza od tego nadmorskiego obzarstwa, goferki, rybki prawie codziennie... normalnie wstyd:-pale co tam, jak urlop to urlop;-)
troszke pozwiedzalismy okolice, a w pierwszym tygodniu bylo moje rodzentswo, wiec wyglupow bylo co niemiara:-p generealnie, szkoda bylo wracac...
wlasnie wypralo sie pierwsze pranie;-)
no i spiaca cos jestem...
pozdrowienia dla wszystkich, mam nadzieje, ze pozniej nadrobie nieco:-)

Ewuś JESTEŚ W CIĄŻY :tak::tak::tak: jeżeli chcesz zrobić kolejne testy zrób :tak: wyjdą takie same :-D ja też miałam bzika na punkcie II nie wierzyłam :no: zrobiłam aż 8 testów i wszystkie wyszły pozytywnie :rofl2: nawet mój gin się ze mnie śmiał, że niedowiarek jestem :-D
zadzwonń jutro do gina :tak: a jeżeli chcesz sprawdzić zrób betkę :tak: napewno będzie wysoka :-) a o laparo możesz już zapomnieć :rofl2:

Kajda heloł :tak: tyż pojechałabym nad morze :rofl2: no ale mężuś nie chce mnie zabrać ... no i teraz już nie mogę :-(

najważniejsze, że urlop się udał :tak: nowe siły ... może fasolka ... :rofl2: buziaki

Kajunia- ja kupie jeszcze tylko dwa tak dla pewnosci i czytsego sumienia,coby potwierdzic ten co juz zrobilam.... no a teraz to bede musiala na gwalt pracy szukac... no ale nie przez najblizsze dwa tygodnie.... wprawdzie wypoczelam troszke,ale jeszcze chce ciut posiedziec w domku...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry