reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kobitki, wreszcie mamy znowu lato:-D dla mnie taka pogoda mogła potrwać przynajmniej do listopada:tak::-D
Antilko jak tam remoncik sypialni? fajne te kolory:-) a może byście w takie ciapki pomalowali?;-):-D byłoby oryginalnie:-D
Najeczko jak samopoczucie? fajnie, że macie w planach wyjazd, zawsze to zmiana klimatu i jakiś odpoczynek, a maleństwu na pewno nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie:-) wybraliście już miejsce?
Wagnies czekam na relację z rajdu i fotki:-)
Kajunia jak miło Cię tu widzieć:-) mam nadzieję, że lepiej się już czujesz i wszystko jest ok:-) uściski dla Was:-)
Kajduś witamy :-) cieszę się, że wakacje się udało i mimo pogody spędziliście je przyjemnie:-) super, że już jesteś:tak::-)
Małg29 witamy Cię serdecznie:-) zobaczysz, będzie dobrze:tak: tutaj się worek z fasolkami rozwiązał:tak::-D
Ewuś świeża Mamusiu poprosimy o fluidki..:-p

Ja dzisiaj pojeździłam na rowerku, wróciłam i..@ mnie przywitała:sick: ale nic to! już bliżej, niż dalej..;-) jeszcze 2 tygodnie i zaczynamy przygotowania- na pierwszy ogień pójdą badania, a 20.08 pierwsza wizyta ,,przed'':-)
miłego gorącego popołudnia Kochane:-)

reklama
Ewus, tesciki piekne, a kreseczki super wyrazne!! no to mamusiu, prosimy o fluidki!!!
Alek, faktycznie, coraz blizej sierpien .. zobaczysz jak zleci, wierze ze bedzie dobrze!!
malg29, witamy:-)

EWUŚ OGROMNE GRATULACJE:-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
KRECHY WIDAĆ Z DALEKA:tak:
Chyba będziesz marcówką, tak jak Najka???

Kajda witaj w domu. Fajnie,że mimo kiepskiej pogody jesteś wypoczęta i zadowolona.Pewnie tęskniłaś za kolegą z pracy;-):-D
Aluś wybraliśmy coś pomiędzy brudnym różem a rudym:baffled:Teraz ściana jest przygotowywana pod przewody elektryczne.
20.08 dosłownie za momencik i nawet się nie obejrzysz a będzie fasolka:tak::-)
Novaczko:confused:

Witam trzydziesteczki :-)

EWO bardzo serdeczne gratulacje :-):-):-)

Przepraszamże ostatnio nicnie pisałam. Podczytuje Was tutaj dosyć często, ale jakoś niemogłam nic z siebie wydusić. A tutaj ostatno sezon na fasoli się zaczą :-);-). Strasznie się cieszę że są dwie nowe zafasolkowane trezydziesteczki :-D:-D.
Ja ostatnio teżmam dobrą wiadomość, bo po operacji wszystko się ładnie wygoiło. I czas na staranka jest już blisko ;-). Kto wie może jeszcze w tym roku też zobacze dwie cudowne kreseczki.

Pozdrawiam Was wszystki i 3mam kciuki za kolejne fasolki :-)

Monik no jesteś nareszcie:-):-):-)Ładnie to tak ukrywać się i nie dać znaku życia:no:Super, że po zabiegu wszystko wróciło do normy:tak:Jak już się pojawiłaś to nie zniknij nam znowu;-):-DBuziaczki dla Ciebie

Ewo gratuluję !!!!!!!!!!!!!No komu jak komu ;-);-)ale Tobie należały sięte kreseczki- trzeba w końcu wykorzystać Twoje arcydzieła:tak::tak::tak:.
To będziesz kwietniową mamusią-pięknie wiosennie:happy:. służę radami i spostrzeżeniami-ale myślę, że Twoja wiedza jest powalająco-wystarczająca:tak::tak:

A ja nadal w dwupaku, ale brzuch od soboty wyraźnie mi się obniżył, więc te 2 tygodnie będą decydujące:-):-):-).

Witam sie, witam....

Dwa dni mnie u Was nie bylo a tu takie wiesci!!!!
EWA WIELKIE GRATULACJE!!!!
Jakbys byla blizej to chyba bym pojechala Cie wysciskac!!!!
To ktora teraz nastepna w kolejce?

Najka bidulko... teraz w te upaly to pewnie bedzie Ci ciezko... ale co tam dla fasolki zniesiemy wszystko:tak:

Małg29 witaj u Nas! Rzogosc sie u nas, bo razem milej mija czas w oczekiwaniu na fasolki... a ze wysyp sie zaczal to nie wiadomo ktora z nas nastepna....

Antila za tydzien wybieram sie do rodzicow wiec jak chcesz te liscie z wisni to moge Ci dostarczyc... nawet caly worek ;-):tak::-D A jak tam remont postepuje?

Ewa to teraz Twoja kolekcja bedzie za 9 miesiecy wykorzystana... a sklep dzieciowy to pewnie coraz czesciej zaczniesz odwiedzac... no i w praktyce wykorzystasz cala swoja wiedze nt. wozkow, fotelikow... a jak teraz bedzie z Twoja praca?
A ile testow juz zrobilas? Bo te dwie piekne krechy na Twoich zdjeciach chyba nie pozostawiaja zadnych watpliwosci...

Kajda szkoda tylko ze pogoda nie bardzo Wam dopisala na tym urlopie... Ja niestety dostalam urlop od 30.07 do 10.08 i jestem wsiekla!!!! No ale coz... takie jest zycie...

Alek nawet mnie nie strasz ze do listopada mialy by byc takie upaly:no: W listopadzie to ja juz narty na nogi planuje zalozyc:tak:

Sensi a Ty jak znosisz te upaly? Wiesz... myslalam ze jak dzis zagladne tutaj to zobacze sms'a od Ciebie ze masz juz synka przy sobie... ale widac za dobrze mu w brzuchu - klimatyzacja dziala to nie chce mu sie na takie upaly wychodzic ;-)

Novaczka co u Ciebie?

Monik super ze wszystko ladnie sie goi! No i zycze Ci tych dwoch kreseczek jak najszybciej:tak::tak::tak::tak:

Kajunia jak milo ze nas odwiedzasz. A jak sie czujesz? Poprawilo sie cos po tych lekach?

Carioca a Ty gdzie zniknelas?

Leyna pogoda sie poprawila to mam nadzieje ze Twoje samopoczucie rowniez!

A ja juz odespalam rajd. W sobote jak wrocilam usnelam w wannie. Wczoraj spalam prawie caly dzien z malymi przerwami. Taka robota mi sie podoba - choc bylo wiele niedociagniec ze strony kierownictwa....zobaczymy jak mnie pojdzie za dwa miesiace... Zdjecia mam juz zrzucone na laptopa wiec wkleje cos wieczorkiem... Mam tez kilka filmikow nakreconych ale nie wiem czy da sie je wkleic na BB - poeksperymentuje...
A na razie siedze w pravy i kawka na mnie czeka....

reklama
Ewo piekne kreseczki i to super wyraźne w porównaniu z moimi pierwszymi!!! Bardzo bardzo się cieszę i gratuluję!!!:-):-D:tak:
A co do spania Joe, normalna sprawa, mój też zasnął po tej wiadomości i byłam w szoku jak on może spać?!:-D Faceci, po prostu! Coś w tym jest, że fasolka często przychodzi, kiedy jej się nie spodziewamy. U mnie też w tym cyklu, kiedy ginka nastarszyła mnie polipem i histerioskopią. I w następnym zamierzałam wszystkie badanka hormonków zrobić, a tu cykl się nie skończył!:-DEwuś, pisz nam tu dalszy rozwój wypadków!
Antilko samopoczucie różne, upał mnie zwala lekko z nóg, ale jakoś sobie radzę!:-) Fajnie, ze wybraliście już kolorek! A, ja to jestem taka lutowo-marcowa, bo miałam opóźnioną sporo owu, więc termin z OM lutowy, ale z usg 1 marca!
Kajduś witaj wypoczęta! Niech tam Cie w pracy nie męczą! Jak powrót?
Małg29 witaj i pisz, jeśli masz ochotę!:-)
Aluś do przygotowanek już niedługo! Faktycznie, wysyp fasoleczek rozpoczęty, więc będzie OK, drogi przetarte!:tak:
Monik fajnie, że się odezwałaś w końcu!I świetnie, że wszystko sie zagoiło, to chyba już bardzo niedługo pozwolenie na staranka dostaniecie?
Sensi no to czekamy na Kubusia, skoro brzuszek sie obniżył!:-)
Wagnies do Twojego urlopu już tylko 2 tygodnie? A nie odpowiada Ci termin? Gdzie się wybieracie?
Pozdrowionka dla Wszystkich!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry