alek
Mama Frania :)
Kobitki, wreszcie mamy znowu lato
dla mnie taka pogoda mogła potrwać przynajmniej do listopada
Antilko jak tam remoncik sypialni? fajne te kolory:-) a może byście w takie ciapki pomalowali?;-)
byłoby oryginalnie
Najeczko jak samopoczucie? fajnie, że macie w planach wyjazd, zawsze to zmiana klimatu i jakiś odpoczynek, a maleństwu na pewno nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie:-) wybraliście już miejsce?
Wagnies czekam na relację z rajdu i fotki:-)
Kajunia jak miło Cię tu widzieć:-) mam nadzieję, że lepiej się już czujesz i wszystko jest ok:-) uściski dla Was:-)
Kajduś witamy :-) cieszę się, że wakacje się udało i mimo pogody spędziliście je przyjemnie:-) super, że już jesteś
:-)
Małg29 witamy Cię serdecznie:-) zobaczysz, będzie dobrze
tutaj się worek z fasolkami rozwiązał
Ewuś świeża Mamusiu poprosimy o fluidki..
Ja dzisiaj pojeździłam na rowerku, wróciłam i..@ mnie przywitała:sick: ale nic to! już bliżej, niż dalej..;-) jeszcze 2 tygodnie i zaczynamy przygotowania- na pierwszy ogień pójdą badania, a 20.08 pierwsza wizyta ,,przed'':-)
miłego gorącego popołudnia Kochane:-)
dla mnie taka pogoda mogła potrwać przynajmniej do listopada
Antilko jak tam remoncik sypialni? fajne te kolory:-) a może byście w takie ciapki pomalowali?;-)
byłoby oryginalnie
Najeczko jak samopoczucie? fajnie, że macie w planach wyjazd, zawsze to zmiana klimatu i jakiś odpoczynek, a maleństwu na pewno nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie:-) wybraliście już miejsce?
Wagnies czekam na relację z rajdu i fotki:-)
Kajunia jak miło Cię tu widzieć:-) mam nadzieję, że lepiej się już czujesz i wszystko jest ok:-) uściski dla Was:-)
Kajduś witamy :-) cieszę się, że wakacje się udało i mimo pogody spędziliście je przyjemnie:-) super, że już jesteś
:-)Małg29 witamy Cię serdecznie:-) zobaczysz, będzie dobrze
tutaj się worek z fasolkami rozwiązał
Ewuś świeża Mamusiu poprosimy o fluidki..

Ja dzisiaj pojeździłam na rowerku, wróciłam i..@ mnie przywitała:sick: ale nic to! już bliżej, niż dalej..;-) jeszcze 2 tygodnie i zaczynamy przygotowania- na pierwszy ogień pójdą badania, a 20.08 pierwsza wizyta ,,przed'':-)
miłego gorącego popołudnia Kochane:-)

Teraz ściana jest przygotowywana pod przewody elektryczne.
Super, że po zabiegu wszystko wróciło do normy
. służę radami i spostrzeżeniami-ale myślę, że Twoja wiedza jest powalająco-wystarczająca