reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Najka ten termin urlopu zupelnie mi nie pasi... ja chcialam przelom sierpnia i wrzesnia... mialam wtedy mozliwosc wyjazdu do Wloch za koszty przejazdu tylko!!!! A u nas na razie krucho z kasa wiec nie wiem czy wogole gdzies sie wybierzemy w tym roku... :-(
Dlatego ten urlop wogole mnie nie cieszy... juz bym chyba wolala caly czas do pracy chodzic... moze jeszcze cosik wymysle - jakies L4???

reklama
aaaaaaa, hehe, miałam napisać Ewie, że skoro jej małe ręczne dzieła wzbudzają taki zachwyt i w sklepach to może by się pokusiła j e sprzedawać :tak: no, ale teraz to już nieaktualne bo G R A T U L U J Ę!!!!!!! :-):-):-) krechy są i to wyraźne! ale super wiadomość od poniedziałku! :-) no i laparo nie będzie potrzebna :tak:

ja testy ciążowe robiłam 3, bo takiej wyraźnej drugiej krechy nie miałam. a po 3 testach poszłam zrobić Betkę, bo nadal nie wierzyłam ;-)

Małg29 witaj :tak:

Wagnies dziękuję, już mi lepiej :tak: choć teraz jest ciut za gorąco ;-) dzień spędzony na działce - wypoczęłam :tak:

Antila jak już pomalujecie pokoik to koniecznie pokaż efekt końcowy :tak:

Sensi :tak:

Najka może nie będzie tak źle. nie każda kobieta w pierwszym trymestrze siedzi non stop z głową nad ubikacją. ja miałam nudności, owszem, ale rzadko kiedy biegłam do toalety. czego i Tobie życzę :tak:

no i jeszcze raz gratuluję Ewie :-) się normalnie tak cieszę, jakbym to ja sama sobie robiła test :tak:

dziewczynki czy któraś z Was mogłaby przysłać nmoje prywatne konto nr telefonu kom., bo właśnie sobie uświadomiłam, że kiedy się rozpakuję, to nie będę miałakogo powiadomić:szok:

Sensi nie zauważyłam postu Wagnies i także wysłała Ci nr:-D

Tak wogóle to witam szystkich:-)Jakoś nie mam weny, aby pisać chyba za gorąco:sick:

Wagnies nic się nie zaczęło:-):-):-). Ja jestem bardzo zaplanowana;-);-);-) i tak sobie wymyśliłam, że nastąpi to w weekend:-D:-D:-D, bo jak miałabym jechać na porodówkę nprosto z pracy:-D:-D:-D

Kajunia jak milo ze nas odwiedzasz. A jak sie czujesz? Poprawilo sie cos po tych lekach?

wagnies dzięki za troskę :tak: po lekach już nie mam skurczy, ani brzuch nie robi się twardy :no: bolą mnie nogi i skwar jest nie do zniesienia :zawstydzona/y:
w czwartek idę do szpitala na kontrolę, chociaż podejrzewam że już tam zostanę :-( no cóż :-( buziaki

witajcie ...
bardzo bardzo dziekuje wam za gratulacje! testow postanowilam wiecej nie robic,bo druga krecha rzeczywiscie gruba i pojawila sie doslownie w ciagu sekund... dzisiaj na 11h10 ide juz do mojej rodzinnej aby mnie wyslala na badanie krwi... gdyby nie ta laparoskopia to bym poczekala jeszcze tydzien i ponowila test i dopiero sie umowila do lekarza,bo jest jeszcze bardzo wczesnie ... ostania @ mialam 18 czerwca i wczoraj bylam 4 dni po spodziewanej nastepnej... ale poniewaz nie wiem kiedy dokladnie byla owulka,bo sobie lekko odposcilam dokladne obserwowanie,to moze nie jest az tak wczesnie... w kazdym badz razie jestem wniebowzieta,wreszcie bedziemy miec malutka kruszynke :-)... no i bede mogla wypakowac wszystkie moje skarby dzieciowe zbierane latami :-D:-D:-D no i mam tez jeszcze wiele do szycia,bo planowalam dziecie jesienna a nie wiosenna ;-):-D:-D,wiec rozmiarowo musze ciut dopasowac,no ale zakupy to nie problem :-D:-D, gozej juz z placeniem za nie ;-).... teraz tez bede musiala szybko znalezc jakas prace jesli chce miec platny macierzynski- wystarczy mi przepracowac 3 miesiace w polowie ciazy na caly etat -44 godzin na tydzien... i z tego jakos wylicza ile bede dostawac przez rok po urodzeniu dziecka...
juz zadzwonilam do mojej mamy wczoraj i jej powiedzialam,a tacie to chyba powiem troche pozniej... mialam dzwonic dzisiaj,zeby jej potwierdzic co lekarz powie,ale chyba nie zadzwonie i wysle do moich rodzicow malutka paczuszke z pieluszka i notatka " bedziemy ich potrzebowac cale mnostwo na koniec marca..."
mama mi tez powiedziala,ze ona sie dowiedziala o mnie w dniu kiedy sama miala isc na jakis zabieg - leczyla sie kilka lat na nieplodnosc... no i teraz juz na pewno przyjada najpozniej w lutym przyszlego roku... a tak w ogole moja mama jest z 12 marca,wiec bedzie cudny prezent na jej urodziny... a moj termin wedlug om bedzie na 24 marca....
napisze po wizycie co mi lekarz powie...no i zmienie wtedy suwaczek... a tak na marginesie to sie w duchu smialam,ze tak moj organizm zaragowal podswiadomie ze strachu przed czekajaca mnie narkoza podczas laparoskopii :tak::-D:-D:-D....

Ewo ale w tobie zapału i nowych chęci do życia:tak::tak::tak: skąd ja to znam:-):-).
To teraz będziemy czekały na fotki z dzieciulkowego pokoiku-już sobie wyobrażam (a raczej nie wyobrażam:-D) twoje pomysły.
Ja też zrobiłam tylko 1 teścior:tak: i to w dzień spodziewanej @ więc nie ma wątpliwości-twoja fasolka już w Tobie drzemie:tak::tak:

A ja:oo::oo: jakoś nie mogę dojrzeć do myśli, że to JUŻ-mimo, że wszystko jużprzygotowane na wielkie wejście (a raczej wyjście:-):-))

reklama
Sensi- ja mam w glowie juz co najmniej 3 pomysly na dzieciowy pokoik od jakiegos czasu:tak:..... teraz tylko bedzie trudno sie zdecydowc co:-D:-D:-D... pozniej powklejam wam troche zdjec.... jedynie wiem,ze pokoik niezaleznie czy to bedzie dziewczynka ( bardzo bym chciala) czy chlopiec ( rowniez bym chciala dla JOe ale moze nastepnym razem :-D) to pokoik bedzie t tonach blekitu....
musze sie zaraz zbierac i szykowac do dentysty na 10h jedziemy razem z Joe,a na 11h10 moja rodzinna... nie wiem czy i co u dentysty bedzie mi mogla zrobic....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry