reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ewo - to do Montrealu też daleko, ale u Was napewno nie takie drogi jak u nas. A'propos podróży w ciąży - moja znajoma która poznałam przez 28dni jechała ostatnio z północy Polski na południe i spowrotem, z nocowaniem dwie noce w namioach. A tydzień temu wchodziła po schodach na 12te pietro. Jest w 9tym miesiącu ciaży! Niesamowicie twarda baba (ale ma 24 lata).

Najko - myślałam, że pytasz o te ingerencyjne badania genetyczne:-p - ale nie usg. Bo usg to mialam robione - to z przeziernością karku. Nawet nie specjalnie ale to był czas kiedy miałam już problemy i po prostu miałam często usg i lekarz rzutem na taśmę mi zrobił, ale i tak akurat to badanie i tak bym zrobiła.

Leyna - z wyjazdu nici, ale i tak pogoda się totalnie skiepściła. Małżonek się nieco poprawił na zdrowiu i w zwiążku z tym zaliczyliśmy już dzisiaj hurtownię artykułów dla dzieci i jesteśmy obkupieni zupełnie. Jeszcze tylko łóżeczko i pościel. No i czekam jeszcze na zamówiony fotel jednoosobowy rozkłądany, który będzie stał w dzidziusiowym pokoiku. A jutro mamy plan na wielkie porządki (tzn ja będę mówiła co jest do zrobienia, a Piotr będzie robił).

Powiem Wam, że już mi ciężkawo. ja przytyłam sporo w ciąży, aż w kontekście szczupłej Sensi wstyd mi powiedzieć ile i pozostawię to moją słodką tajemnicą. Liczę na to, że po porodzie dojdę do swojej wagi :-(

Witajcie,

Ewa moze kiedys skusze sie zeby znowu sprobowac powalczyc z maszyna do szycia ;-) a co do stron internetowych - chetnie poogladam rozniste strony i wcale mi to nie przeszkadza ze sa po angielsku... zmusisz mnie tym zeby usiasc i przypomniec sobie co nieco... moga byc tez po francusku:tak: i ewentualnie wlosku...

Najka a dziekuje! wyjazd sie udal a gydby nie te ulewy to wogole byloby super!

Carioca nie masz sie czego wstydzic... a to ze troche przytylas to widocznie dzidzius tego potrzebuje i tyle! A wogole to syper wygladalas na tych zdjeciach ktore nam pokazalas!!!

A My wrocilismy z Czestochowy jakies 30 minut temu. Wszystko byloby w porzadku gdyby nie te ulewy. A poza tym to kupilam sobie buciki i jestem z tego zadowolona... byly przecenione z 260 na 130! Poszlismy sobie na Jasna Gore... poogladalismy zbiory ze skarbcow... zrobilismy spacerek po murach i wrocilismy bo zrobilo sie zimno...
A teraz chyba ide spac bo zasypiam....

Witam w końcu podłączona do świata :-)

Z relacji (dzięki kochana :)

Ewo ogromne gratulacje

Carioca spóźnione życzonka, mam nadzieję, że ślub był bardzo niezapomniany :tak:

Oluś będzie dobrze

Mam nadzieję, że niedługo mi zejdzie na odrabianie zaległości a na TP już nie będę psioczyć, bo szkoda nerwów :wściekła/y:

Cześć kochane!
Wróciłam od ginka! Wszystko dobrze z dzidziusiem!:-) Ma 3,1 cm i teraz to wychodzi na początek 11 tygodnia!:confused: Ale wiecej się dowiem za jakieś dwa tygodnie, wtedy idę na to dokładniejsze usg (bo mój gin to ma trochę słabszy sprzęt) i to badanie przezierności karku wtedy itp.Tak się cieszymy, mężyk też oglądał...
Moniołku witaj nam w końcu, witaj! Co u Ciebie?!
Monik co do radzenia sobie z mdłościami w pracy to ja nie muszę na szczęście, bo mam wakacje i mam nadzieję, że do września mdłości przejdą, bo byłoby ciężko, czasem są mocne.:sick:Na krótko pomaga mi herbatka z imbiru z cytryną.
Carioca to fajnie, że macie już wyprawkę! Wierzę, że te ostatnie tygodnie są ciężkie, pamiętam jak moje koleżanki się czuły. Ale już niedługo, może za miesiąc już Staś będzie na świecie. A nie wiesz jak Maraniko i jej Tymek?
Wagnies fajnie, że wypad i zakupki udane!
Anusieńko :-)
Aluś hej, jak u Ciebie, robisz badanka?
Pozdrowienia dla Wszystkich!

Najeczko cudnie a jaka juz duża fasolka :-)

Anuś no nareszcie :tak::tak::tak:

Jestem u Was na etapie pichcenia - ja na szczęście mam cudowną mamę, która zaopatruje całą rodzinkę w przetwory inaczej pozostałyby tylko półki w hipermarketach - a teraz stoi u mnie w kuchni 3l słój małosolnych i od czasu do czasu spogląda w moją stronę - to też sprawka mojej maminki.

Miłych snów :-)

Maleństwo było spokojne, więc chyba spało:-). Już wklejam zdjęcie, nie widać zbyt dużo, ale i tak mi się podoba:-).
Miłego dnia 30steczki!

reklama
Witajcie!

Najka ale super zdjecie! Calkiem duzy juz Twoj dzidzius!
Moniolek to zapasy na zime juz masz... a ja musze sie wlasnie zabrac za ogoreczki... tylko ja robie na polslodko bo jakos nie lubie ani malosolnych ani kiszonych :-(

Mykam teraz jesc sniadanko... mezus mi je zrobil:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry