reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Halo co tutaj takie pustki ????

Dzień dobry babeczki :-)

Ewo co tam słychać u Ciebie? Jak samopoczucie?? :-)
Carioca jak brzusio? Dzidzia nie dokucza kopniaczkami?? U Ciebie to już finisz zaczyn być widać :-D.
Ciekawe Co tam u Sensi i Maraniko:happy:

Udanego dnia 30-tki :-D

reklama
Witajcie!
Dziękuję Wszystkim za komplementy w imieniu dzidziusia!:-)
Carioca jeszcze czasem w ten cud trudno mi uwierzyć...:tak: A co do kilogramów to stracisz szybko, pokarmisz dzieciaczka, teraz najtrudniejszy czas, niech Ci szybciutko minie!
Widziałam, że wczoraj temat ogórkowy, u nas teraz znikają kiszone w dużych ilościach, do zimy raczej nie dotrwają!:-D
Dzisiaj jedziemy do domku rodziców, opiekować sie ich pieskiem, bo oni wyjechali. Ale w piątek wieczorkiem wrócimy, na weekend przyjeżdża mój brat z dziewczyną. Więc poodpoczywamy trochę od miasta.
Pozdrowionka dla 30steczek!:-)

Cześć dziewczyny!

Najeczko, Monik - u mnie brzucio w porządku, mały się delikatnie wierci, od czasu do czasu tylko szarpaninę urządza.
Mam nadzieję, że te kilogramy spadną, bo póki co apetyt dopisuje :-)

Najeczko - miłęgo wypoczynku!

Leyna, Wagnies, Antila, Anusieńka, Moniołek, Ewa, dawno nie było Novaczki, poopuszczałyście się dziewczyny. Napiszcie co u Was słychać.

Najeczko miłego wypoczynku poza miastem. Naładuj swoje bateryjki ile się da :-D
Fasoleczce bardzo sie przyda taka pozytywna energia :-)
Carioca taki apetyt to tylko na zdrowie Ci wyjdzie :-D. Potem to nawet się nie oglądniesz jak znowu wrócisz do dawnych rozmiarów:-)

Witajcie Kobietki.

Ja jak zwykle opóźniona (dobrze ze nie w rozwoju hi hi...) a tu tyle się działo:)
Sensi - gratuluję z całego serca - WITAJ KUBUSIU :)

Maraniko - równiez najszczersze gratulacje dla WAS :)

Widze ze tu jakies ogórkowe temety przerabiałyście ostatnio. Co do tych z musztardą - baaardzo lubię szczegolnie jako przekąskę np do wędlinki.

U mnie narazie nic nowego. Badam się co i rusz, zwalczyłam jakąś torbiel brrrr, teraz myslę o urlopie. Zostało mi jeszcze ponad 3 tygodnie pracy więc się sprężam. Ale za to potem zmykam na conajmniej 2 tygodnie.

Najeczko - uściski:)
Antilko - Kochana - ciepłe myśli slę nieustannie w Twoją stronę.
Alek - jak Twoje przygotowania? Jak się czujesz?
Kajdo - co u Ciebie?

Ewo, Carioca, Monik, Wagnies....i wszystkie trzydziestkowe dziewczyny POZDRAWIAM

Vonko super ze sie odezwalas... wczoraj myslalam co u Ciebie?
Antila kochana co u Ciebie?
Monik jak tam zapasy ogorkowe?

A ja za chwile mykam do miasta... mam mala fuche - mam oprowadzic znajomych mojej siostry po Kraq... obym tylko manadatu nie dostala :no::szok:

Witajcie

Vonko- ja też zwalczylam torbiel z zeszlego cyklu a teraz mam całkiem ładny okrąglutki pęcherzyk- 17mm - jutro pregnyl-dziewczyny trzymajcie kciuki!!!
Oluś a jak Ty sie czujesz?jeszcze antyki czy już wyciszacze?
Najeczko miłego wypoczynku- niech dzidziuś odpocznie i Ty też
Cariocca a co u Ciebie- pokoik gotowy?
Moniś znowu sie zaszyła:-)

buziaki dla wszystkich 30-stek

Vonko- ja też zwalczylam torbiel z zeszlego cyklu a teraz mam całkiem ładny okrąglutki pęcherzyk- 17mm - jutro pregnyl-dziewczyny trzymajcie kciuki!!!

Anusieńko kciuki mocno zaciśnięte :-)

A ja za chwile mykam do miasta... mam mala fuche - mam oprowadzic znajomych mojej siostry po Kraq... obym tylko manadatu nie dostala :no::szok:

Wagnies a od kiedy za oprowadzanie po mieście dostaje się mandaty? :szok:

Najka miłego wypoczynku :tak:

ja z utęsknieniem czekam na weekend, bo w poniedziałek zaczynam urlop :tak: 2 tygodnie :tak: choć z teściami...

pozdrawiam 30-tki :-)

Wagnies a od kiedy za oprowadzanie po mieście dostaje się mandaty? :szok:

Leyna no niestety w Kraq jakies 2 miesiace temu rozpetala sie burza... osoba ktora nie jest przewodnikiem nie ma prawa nikogo oprowadzac - nawet siostry, brata czy meza... i byla cala afera bo kilka osob dostalo za to mandaty albo sprawa zostala skierowana do Sadu grodzkiego... a to robota tych dupkow przewodnikow - bo wiadomo ze to im kase odbiera... a dostac sie do tej "kasty" to cud bo na egzaminie tak Cie ud.... zeby czasami za duzo osob nie mialo uprawnien....
Wiesz... jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze...

reklama
Leyna no niestety w Kraq jakies 2 miesiace temu rozpetala sie burza... osoba ktora nie jest przewodnikiem nie ma prawa nikogo oprowadzac - nawet siostry, brata czy meza... i byla cala afera bo kilka osob dostalo za to mandaty albo sprawa zostala skierowana do Sadu grodzkiego... a to robota tych dupkow przewodnikow - bo wiadomo ze to im kase odbiera... a dostac sie do tej "kasty" to cud bo na egzaminie tak Cie ud.... zeby czasami za duzo osob nie mialo uprawnien....
Wiesz... jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze...

Wagnies, ja przepraszam bardzo, ale to jest tragicznie śmieszne. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :szok::no: To już kurde nie można sobie zwiedzać samemu? Albo w grupie? Bo inaczej mandat?? Ja pitolę... A przepraszam, jak mogą udowodnić, że to jest oprowadzanie? Po prostu idziecie sobie w grupie zobaczyć np Kościół Mariacki, bo lubicie sobie go oglądać. Albo pasuje Wam atmosfera Kazimierza i chcieliście się tam piwka napić. Kto Wam zabroni? A że znajomi nigdy nie byli wcześniej w Krakowie? No cóż, chcą zobaczyć pewnie miejsca i mają do tego prawo! I nikt im nie może narzucić, że mają to zrobić z profesjonalnym przewodnikiem, bo to ograniczanie wolności wyboru jest. Nikt nie ma prawa mnie zmusić do tego, żeby Wawel pokazał mi przewodnik za kasę a nie koleżanka czy mąż albo teściowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry