Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co do kilogramów to stracisz szybko, pokarmisz dzieciaczka, teraz najtrudniejszy czas, niech Ci szybciutko minie!

Vonko- ja też zwalczylam torbiel z zeszlego cyklu a teraz mam całkiem ładny okrąglutki pęcherzyk- 17mm - jutro pregnyl-dziewczyny trzymajcie kciuki!!!
A ja za chwile mykam do miasta... mam mala fuche - mam oprowadzic znajomych mojej siostry po Kraq... obym tylko manadatu nie dostala![]()

2 tygodnie
choć z teściami...Wagnies a od kiedy za oprowadzanie po mieście dostaje się mandaty?![]()
Leyna no niestety w Kraq jakies 2 miesiace temu rozpetala sie burza... osoba ktora nie jest przewodnikiem nie ma prawa nikogo oprowadzac - nawet siostry, brata czy meza... i byla cala afera bo kilka osob dostalo za to mandaty albo sprawa zostala skierowana do Sadu grodzkiego... a to robota tych dupkow przewodnikow - bo wiadomo ze to im kase odbiera... a dostac sie do tej "kasty" to cud bo na egzaminie tak Cie ud.... zeby czasami za duzo osob nie mialo uprawnien....
Wiesz... jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze...

To już kurde nie można sobie zwiedzać samemu? Albo w grupie? Bo inaczej mandat?? Ja pitolę... A przepraszam, jak mogą udowodnić, że to jest oprowadzanie? Po prostu idziecie sobie w grupie zobaczyć np Kościół Mariacki, bo lubicie sobie go oglądać. Albo pasuje Wam atmosfera Kazimierza i chcieliście się tam piwka napić. Kto Wam zabroni? A że znajomi nigdy nie byli wcześniej w Krakowie? No cóż, chcą zobaczyć pewnie miejsca i mają do tego prawo! I nikt im nie może narzucić, że mają to zrobić z profesjonalnym przewodnikiem, bo to ograniczanie wolności wyboru jest. Nikt nie ma prawa mnie zmusić do tego, żeby Wawel pokazał mi przewodnik za kasę a nie koleżanka czy mąż albo teściowa.