monik75
Mama Mai i Oskarka
Dzieńdoberek :-)
Najeczko widać, widać
. Dzidzia przecudna :-) .
Wagnies ogóreczki mniam.... Ale przyznam że takich na półsłodko to jeszcze nie jadłam. Za to uwielbiam takie świeżo kiszone. A mój mężuś to przez cały rok tylko by ogórki zajadał i to wszystko jedno w jakiej formie
Carioca nie przejmuj się wagą. Jedne przybierają więcej inne mniej. Jak dzidzia przyjdzie na świat to szybciutko waga spadnie. Ja przy aniołku nabrałam i do tej pory nie mogę się pozbyć tych paru kg, ale to jest moja wina. Po prostu za mało się ruszam
. Tobie przy maleństwie na pewno nie będzie brakować ruchu.
Miłego dzionka 30-teczki
Najeczko widać, widać
. Dzidzia przecudna :-) . Wagnies ogóreczki mniam.... Ale przyznam że takich na półsłodko to jeszcze nie jadłam. Za to uwielbiam takie świeżo kiszone. A mój mężuś to przez cały rok tylko by ogórki zajadał i to wszystko jedno w jakiej formie

Carioca nie przejmuj się wagą. Jedne przybierają więcej inne mniej. Jak dzidzia przyjdzie na świat to szybciutko waga spadnie. Ja przy aniołku nabrałam i do tej pory nie mogę się pozbyć tych paru kg, ale to jest moja wina. Po prostu za mało się ruszam
. Tobie przy maleństwie na pewno nie będzie brakować ruchu.Miłego dzionka 30-teczki

. A to jest całkiem ciekawe, wręcz egzotyczne
;-)