reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Novaczka to super ze juz wszystko dziala!

Carioca ale sie usmialam z tego "dzinksa"... ja naleze do osob ktore same probuja naprawic roznymi sposobami - czesto mi sie to udaje... dopiero w osatetcznosci wolam informatyka (czytaj: mojegp meza :tak::-D).

reklama
witajcie moje drogie,
przepraszam,ze tylko o sobie,ale mam kilka minutek,bo za chwile musze sie szykowac na rozmowe w sprawie pracy... cala noc nie spalam,a jak mi sie udalo to mialam jakies bardzo dziwne sny ... jestem troche poddenerwowana ale z drugiej strony jak nie dostane tej pracy to sie nie przejmuje i zaczne szukac intensywnie od poniedzialku innej :tak::-)
Alek- trzymam mocno kciuki i wierze,ze sie uda!
Novaczko i Wagnies- ja z panem kompem to czesto jestem na nie ;-):-D,bo ta dziadowska maszyna jest tak prosta w obsudze,ze az za prosta i czasami sie gubie :-D a jak mam problem to probuje Joe zaciagnac do rozwiazania, bo niby informatyk ale taki jakis chyba nie z zamilowania...
Carioca- wodospad robi po raz pierwszy ogromne wrazenie - pozraz kolejny juz mniejsze ale ciagle jeszcze.... a historie ludzi,ktorzy probowali sie "przespacerowac" z jednego brzegu na drugi sa mrozace krew... postaram sie kilka przytoczyc...
Wagnies- ja mam filmik na Kodak EasyShare, musze pokombinowac,bo specjalnie go "krecilam" dla was bo co innego zdjecia a co innego filmik z szumem wody i widokiem jak "spada" na prawde niesamowite:-),tylko moj glos jest troche smieszny i chyba w pewnym momencie sie zagapilam i zaczelam nawijac po angielsku :-D
Annusienka- podziekuj ode mnie Moniolkowi...
Dziewczyny musze sie zaczac szykowac,ale wpadne jak wroce....

Cześć 30-tki

Ostatnio ciągle nie mam czasu i ciągle coś robie. Właśnie jestem w trakcie odnawiania formy: wczoraj basen, dzisiaj fitnes, a jutro jak pogoda dopisze rowerki około 30km;-) Przed rozpoczęciem staranek chce być w dobrej kondycji. Już czuje się lepiej. Najwięcej radości przynosi mi basen i czuje się w nim jak ryba w wodzie:-D
Ewo trzymam kciuki i mam nadzieje że dosyałaś już tą prace:-)
Wagnies jak egzaminek?
Alek oby tak dalej z tymi badańkami, bo już dużo niezostało:tak:. Idziesz wielkimi kroczkami na spotkanie z fasolką. I ten optymizm który jest w tobie na pewno bardzo pomorze :-) Mocno, mocno trzymam kciuki za powodzenie:-)
A mnie dzisiaj @ dała znać że nadchodzi;-) Jeszcze pare dni, ale już się pojawiło npm, dawno tego nie miałam i nawet nie przypuszczałam że będę się z tego śmiać:-) Ale za jakieś dwa trzy cykle, nie chce więcej @ widzieć:-D

Witajcie, wpadam powiedzieć dobranoc i biegnę poklikać na blogu. Tysia dziś padła wcześniej, bo miała 1 drzemkę, za to długą (ponad 4 godziny) ale wcześnie... Nic ciekawego nie robiłyśmy, bo pogoda byle jaka, więc tylko w domku zabawy...
Pozdrawiam.

witam sie ponownie...
otoz dostalam ta prace! jestem bardzo zadowolona chociaz pod wzgledem finansowym to bedzie katastrofa... bede miala tylko ok 12 godzin na tydzien ale od czegos trzeba zaczac + ewentualne zastepstwa opiekunek... od 9 do 12 od poniedzialku do czwartku,wiec po poludniami moglabym dawac korepetycje a wpiatki moze gdzies isc na caly dzien... jestem i tak zadowolona bo to kolejny krok do "normalnej" pracy i nauczania... jeszcze nie wiem ile bede zarabiac ,dowiem sie za okolo tydzien... teraz musze leciec do biblioteki i francuskiej ksiegarnii znalezc odpowiednie materialy do nauki i zaczac pisac konspekty... troche sie boje,bo nigdy nie uczylam takich maluchow ( 12 miesiecy do ok 5 lat),ale jestem bardzo pozytywnie do tego nastawiona :tak::-):-)
a co do mojego usmiechu na zdjeciach-to zawsze go mam :-D:-D... z wyjatkiem doslownie kilku zdjec jak bylam naburmuszona na mojego ex w Paryzu i juz podczas robienia zdjecia sobie pomyslalam,zem glupia bo mogloby byc super zdjeci a mine mam naburmuszona jak dzieciak :-D:-D i kilku zdjeciach jako mala dziewczynka..... musze poprosic mame zeby mi przywiozla moje zdjecia z Francji ( chba z 10 malutkich albumow) na nich to dopiero sie usmiecham i jak ladnie wygladam - lasencja,ze chocho.... ;-):-D:-D:-D
moje drogie milego wieczoru!

Ewo serdecznie gratuluję Ci tej pracy:-):-):-)
Nic się nie martw bo z dziećmi sobie poradzisz. Myślę że naukę takich maluchów masz we krwi. Wiesz moja mama ma na imię Krystyna i też była przedszkolanką:tak::-). I mnie w przedszkolu uczyła Pani Ewa, i pamiętam ją bardzo pozytywnie:-). To tylko imiona, ale wydaje mi się że coś w tym jest;-)

Ja właśnie wróciłam z areobiku i jestem padnięta:rofl2::-p Wypociłam z siębie chyba ze dwa litry wody, a dresy były całkiem mokre. Ale i tak jestem szczęśliwa:happy:

Kochane dobrej nocki :-)

chyba zaczynaja mi sie "przytulanka z panem kibelkiem" :-D:-D:-D.... wlasnie jak do was pisalam zrobilam sobie dwie kanapki jedna z szynka i pomidorem a druga z serem zoltym i ogorkiem i oczywiscie sola ( taka mialam ochote na tego ogorka!) i chyba wlasnie ten nieszczesny ogorek mi zaszkodzil... :-D:-D
jestem cala pozytywnie nastawiona na ta prace i wlasnie sobie umyslilam,ze to dobrze wlasciwie ,ze tylko 3 godzinki dziennie z rana,a po poludniu moze jeszcze ze dwie godziny korepetycji i powinno byc ok.... musze sie zorientowac jak to tutaj wyglada....
zabralam sie za skanowanie moich zdjec jak bylam mala (chcialam wam tez troche powstawiac) i nie moga dojsc co Joe albo ja sama poprzekrecalam,ze sie skanuja owszem ale jakies mikroskopijne,ze nic nie widac... zrezygnowalam i sobie odpowczywam,a pozniej Joe pomarudze,zeby cos z tym zrobil....
milego weekendziku!

reklama
Witajcie,

Ja tak szybciutko bo zaraz wyjezdzam do tesciow... a wczoraj spotkalismy w tesco znajomych i zabalowalismy u nich do 2 nocy :szok:

Ewa gratuluje pracy! A tak sie balas... wierze ze sobie poradzisz z maluchami.... bedziesz miala pozniej jak znalazl dla swojego :tak::-D:-)
A filmik mozna publikowac na stronach (np. YouTube - Broadcast Yourself. albo http://el.pi.wrzuta.pl/film/) i podawac linka na stronie. Mam nadzieje ze Ci sie uda wstawic.

Monik egzaminek zdany, teraz jeszcze tylko musze zaplacic i juz mam papierek.

A co z reszta 30-stek?
Hallo, hallo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry