Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Dzisiaj będą dokładniejsze wyniki, ale najprawdopodobniej to ma zapalenie dróg moczowych. A takie zapalenie ma duży wpływ na płodność
. Kurde jak nie z jednej to z drugiej beczki 

.... a na Gwiazdke wstawisz nam tu piekne dwie krechy
:-) trzymam mocno kciuki za nie...
zbyt skomplikowane jak dla mnie 
... ja chodze tez prawie codziennie ( jesli tylko nie pada lub nie jest zbyt wilgotnie) ale zwykle pcham poczworny pojazd
... musze sie obfotografowac i wam wstawic
juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne pchac moja pojedynke 
. Mężuś jest właśnie u lekarza i czekam co powie
.
. Wiem że bardzo lubisz dzieci, ale takie nerwy z tej pracy to nie pomogą Ci za bardzo w zafasolkowaniu. Mam nadzieję że za te dwa tygodnie na targach znajdziesz sobie wymarzoną pracke :-)
:-)
Ponieważ dwa dni po odstawieniu antybiotyku zaczęły mnie boleć trochę mięśnie i stawy doktor stwierdził, że kontynuujemy leczenie przez kolejny miesiąc.Jednak na razie nie zdecydowałam się, chcę poczekać i zobaczyć co się będzie dalej działo.Może ten ból mięśni spowodowany jest infekcją, którą ostatnio przechodziłam a może po antybiotykach jakaś grzybica mnie dopadła
Przecież nie mogę non stop zażywać antybiotyków