Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Inaczej to wpakuję się w błędne koło i będę jadła leki całe życie
:-)
rany! jak ja się teraz przestawię na poranne wstawanie??
i gitesik, że zamówiłaś sobie 2 pary rajstopek, będziesz miała na zmianę
a potem..hulaj dusza!;-):-);-)
najlepiej napisz do Anusi privka;-) a magnez łykaj koniecznie, polecam też czekoladkę;-):-)
napisz choć słówko..:-)
i wyobraźcie sobie dzisiaj mój małż zaprowadził mnie do sklepu, kazał zmierzyć buty (wyglądają rewelacyjnie!!) i..po prostu mi je kupił
on jest niesamowity..
mój mąż kupuje sobie pantofle Gino Rossi i długo wyglądają jak nowe
jaka cena taka jakość
(a ja nie mam żadnych butów tak drogich;-), bo zawsze kupuję te z niższej półki, żeby pochodzić i rozstać się z nimi bez żalu;-))
tzn. je 10 minut, potem godzina zabawy z mamą i samodzielnie;-) (np. rozmowa z własnym palcem
), 15 minut drzemki, znów zabawa z przerwą na zmianę pieluchy i znowu jedzenie
. I tak upływa dzień za dniem.....

że ma wnuka. Przysłała sms-a
treści następującej:"Hej Kochana. Co u Ciebie? Jakub pewnie je, śpi i rośnie. Pozdrawiam gorąco. Odpisz proszę. Pa"

. Odpisałam oczywiście, a że nie lubię w kontaktach z ludźmi mataczyć i zbywać półsłówkami i niedopowiedzeniami, mój sms wyglądał tak: "dziękuję, Kuba zdrowy, a ja jakoś sobie radzę z dużą pomocą mojej Mamy, bo z Waszej rodziny na nikogo nie mogę liczyć ani w chwilach radości, ani smutku. Przykre to, ale zdążyłam się przyzwyczaić".