reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie:-)

Sensi naprawdę bezczelność ludzka nie zna granic!:wściekła/y: to nie do pomyślenia, jak ludzie mogą być podli! bardzo Ci współczuję i doskonale rozumiem Twoją reakcję, najważniejsze, że mąż jest z Tobą w tej chorej sytuacji.
Antilko ale śmieszne te wózki:-D ciekawe, czy wygodne i funkcjonalne? życzę Ci lekkiej pracy dzisiaj:-)
Moniolku zaglądasz do nas czasem? wszystkiego NAJ..z okazji Urodzin, bardzo mocno Cię ściskam! :-) napisz, co u Ciebie słychać?
Axxa pozdrawiam cieplutko:-)

Ja już cała w stresie przed powrotem do pracy:baffled: oj..ciężko będzie..najgorsze, że wcale nie mam ochoty tam wracać..:no2:

Antilka, Alek dzięki:tak:chyba więc ja jestem normalna;-)

Dzisiaj korzystając z nieobecności męża (nie robiłam obiadu;-)) i brzydkiej pogody (krótki spacer:-() dzień spędziłam domowo ogarniając trochę chałupę:-D. Gdzie te czasy kiedy na weekend mieszkanie lśniło czystością:confused2:.

Moje dziecię weszło w etap spania ze szmatą na głowie:tak:. Wygląda jak mumia:-D

witajcie...
wreszcie udalo mi sie oplacic 28dni :-)... byl jakis problem z moim nickiem...
Sensi- bardzo wspolczuje sytuacji z tesciami .... bardzo dobrze,ze twoj maz jest po twojej stronie i cie popiera... mojego taty rodzice tez byli podobni... poniewaz moja mama nie mogla miec dzieci i przez prawie 5 lat sie leczyla,oni podjudzali mojego ojca zeby ja zostawil dla innej... i wiele innnyc gorszych rzeczy....
Antilko- na forum gazety.pl pisza bardzo duzo o tym wozku i twierdza,ze jest bardzo wygodny zarowno dla dziecka jak i mamy ( wedlug posiadaczek)... on kosztuje majatek... widzialam go tez u nas dwa razy na ulicach i ogladalam sama z ciekawosci w sklepie i moja opinia : jest beznadziejny... sztywny,maly ,niewygodny zarowno dla dziecka jak i mamy.... w tej gondolce zmiesci sie chyba tylko 3 miesieczny maluch,a i spacerowka nie wyglada mi na zbyt duza... ale jak pisze to moja opinia i osobiscie bym go nie kupila... zreszta jak wiecie ja uwielbiam "starocie" :-D..... za to lozeczka i krzeselka tej firmy sa juz ciekawsze... oto link:
Welcome to STOKKE� U.S. : We build baby products that built a relationship between parent and baby
z prawej strony kliknijcie na Xplory Poduct Demo- jest tam krociotki filmik z tym wozkiem..
kliknijcie na : products i: Tripp Trapp to krzeselko ;Xplory to wozek;Sleepi to lozeczko ( wpiszcie imie i kliknijcie na enter; z boku pokazuja jak lozeczko "rosnie z maluchem);Care -przewijak,biurko itp...;Keep caly zestaw do pokoju; i Bedding-posciel.....
jeszcze jeden link na Europe: The award winning Xplory stroller

Witajcie :-)

Sensi po prostu współczuję Ci takich teściów :no: Niewiedzą ile tracą. A teściowej to bardzo dobrze napisałaś w tym sms-ie.
Ośmiałam się bardzo jak napisałaś że Kubuś do własnego paluszka rozmowy prowadzi:-D:-D:-D Może uda Ci się zrobić jakieś zdjęcie z tą Twoją "mumią";-):-D:-D
Antilko miejmy nadzieję że ten grzybek nie zagości u Ciebie. Wózeczek to faktycznie totalny dziwoląg:szok::-D.
Aleczku oj wiem jak to trudno wraca sie po zwolnieniu do pracy, a jak jest jeszcze do tego taka zła atmosfera, to już w ogóle do kitu. Morze jednak nie będzie tak źle i miło się zaskoczysz ;-) Jesze niedziela przed Tobą i postaraj się wypocząć i nie myśleć o pracy :happy:.
Ewuś to łóżeczko to naprawdę całkiem pomysłowe :tak:. Rośnie razem z dzieckiem:-) Ty jesteś prawdziwą expertką w tych sprawach. Od razu znałaś firmę tego wózka :szok::-D Ja dzisiaj też widziałam w sklepie przedziwny wózek (firmy nie rozpoznałam) był taki trochę sportowy i na górze było zainstalowane nosidełko. Dzidizi było chyba tam całkiem wygodnie, bo spało słodko:-)

Dziewczynki dziękuję Wam za życzenia powrotu do zdrowia dla mojego M :-) Jest już dużo lepiej i wszystko przechodzi. Tylko niestety przechodzi na mnie:dull:;-). Na szczęście u mnie są o wiele lżejsze objawy i liczę na szybkie pozbycie się tego paskudztwa.

Miłego sobotniego wieczorku 30-tki :-):-):-)

Ewuś wiesz jak natura bywa przewrotna:rolleyes: Też tak sobie pomyślałam że teraz to można sobie pochorować :-D ale w następnym miesiącu to totalny zakaz zarazom :-D:-D:-D A jak Twoje staranka?? Czekam na Twoje pierwsze fluidki ;-):-)

hej dziewczyny :tak:

zrobiłam sobie odwykod kompa, żeby pobyć z mężem i Piotrusiem, ale teraz nadrobić nie mogę ;-)

ech, przykro mi, że znów jakieś kłody zdrowotne pod nogi: Antila, Monik... :-(

Sensi brak słów na postępowanie teściowej :wściekła/y: dobrze, że mąż stoi po Twojej stronie i Cię wspiera :tak:

Alek myśl pozytywnie :tak:

dużo zdrowia życzę i uśmiechu :tak:

i dziękuję bardzo za dostęp do wątku zamkniętego :-D - jak tylko czas mi pozwoli będę nadrabiać ;-)

Monik-staranka juz skonczone na ten cykl i tylko czekamy na wynik :tak::-)... mialo byc na luzie ale juz zaczynam miec obiawy goraczki przedtestowej :-D:-D... z jednej strony bym chciala juz i teraz a z drugiej jednak wolalabym wrzesien.... ale jak bedzie zobaczymy.... w kazdym badz razie na razie sie obserwuje i chyba ciut za mocno ;-):-D, zaczynam widziec oznaki,ktorych tak na prawde moze nie byc :-D:-D... czekamy cierpliwie :tak:... za tydzien w sobote kupie sobie test i jak @ niet i tempka w gorze to potestuje :-)... a jak jednak @ to zaczniemy razem i tez bedzie dobrze i razniej :tak::-D:-D
ok dosc juz gdybania.... ide sie ubierac i na zakupy do Ikei- dzisiaj maja dzien bezpodatkowy wiec moze uda mi sie naciagnac Joe na komode do mojego pokoju do szycia a pozniej dzieciowego.... a jak mi sie nie uda to sama zaplace :-D....

reklama
dzień dobry kobitki moje drogie:happy:

Monik, Ewuś i wszystkie 30-dziestkowe staraczki na podsumowanie Waszych rozważań starankowych nieśmiało przypominam, że w październiku ubiegłego roku nawiedziła mnie ostatnia @:tak::tak:.
Uroczyście ogłaszam rozpoczęcie sezonu fasolkowego:happy::happy::happy:

Dziękuję Wam za dobre słowa.

Do góry