Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Wybieram się do łóżeczka,ale oczywiście muszę zajrzeć co napisałyście:-)
Szkolenie na szczęście krótkie, potem załadowałam cały bagażnik zakupami;-)
Byłam również w Ikei, ale bardzo szybciutko przebiegłam między półkami, bo denerwował mnie tłum
Sensi aż się cieplej na serduchu robi, gdy patrzy się na takie fotki:-)
Aluś czy mam układać jakieś wierszyki tym razem na przywołanie @
Ewo to super, ze jest miejsce w komodzie na dalsze dziecięce zakupy
Ja też mam dwa pudła ślicznych ciuszków od szwagierki, tylko większość dziewczęca
Monik ja mam nadzieję dołączyć do staraczek po listopadowej @( wypadnie pod koniec listopada, albo na począrku grudnia) Zobaczymy, co wynegocjuję w tym tygodniu u Doktora od boreliozy;-)
Najeczko czekam niecierpliwie na relację z USG. Szkoda, że nie widziałam, kto w tych makach leżał. Czuję jednach, że chyba dziewczyneczka
Vonko proszę dać znak życia:-)
Carioca:-)
Dobranoc Kochane 30:-)
Szkolenie na szczęście krótkie, potem załadowałam cały bagażnik zakupami;-)
Byłam również w Ikei, ale bardzo szybciutko przebiegłam między półkami, bo denerwował mnie tłum

Sensi aż się cieplej na serduchu robi, gdy patrzy się na takie fotki:-)
Aluś czy mam układać jakieś wierszyki tym razem na przywołanie @

Ewo to super, ze jest miejsce w komodzie na dalsze dziecięce zakupy
Ja też mam dwa pudła ślicznych ciuszków od szwagierki, tylko większość dziewczęca
Monik ja mam nadzieję dołączyć do staraczek po listopadowej @( wypadnie pod koniec listopada, albo na począrku grudnia) Zobaczymy, co wynegocjuję w tym tygodniu u Doktora od boreliozy;-)
Najeczko czekam niecierpliwie na relację z USG. Szkoda, że nie widziałam, kto w tych makach leżał. Czuję jednach, że chyba dziewczyneczka

Vonko proszę dać znak życia:-)
Carioca:-)
Dobranoc Kochane 30:-)

, a potem wiozę Mamę do jej znajomej-dziś imieniny Jadwigi
Pojeździłam i tyle pozytywnej energii złapałam że dzisiaj to mogłabym góry przenosić 
przełożono na 20 listopada.