Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-(

.

wszystko mnie wkurza. Na poprawę humoru przycięłam włosy i pomalowałam na kolor miedziany. I mówię do męża wczoraj wieczorem:"zauważyłeś zmieniłam kolor włosów" a on na to: "faktycznie są jakieś ciemniejsze"
wyobrażacie sobie-pod światło czerwone jak wóz strażacki a on mi mówi, że "jakieś ciemniejsze"
:-):-):-)
. Oczywiście zdążyłam się jeszcze wieczorem przejechać i powiem Wam że rewelacja 
:-) Zakochałam się już w tym autku
Mężuś jak tylko dotkną łóżka to już spał 
Ja z tego wszystkiego poszłam spać koło 1 w nocy i dzisiaj ledwo żywa jestem
Teraz zostaje nam porobić opłaty i oddać nowemu właścicielowi moje poprzednie autko. Na szczęście szybko się sprzedało i za taką cenę jaką chcieliśmy.
Bardzo bym Ci chciała pomóc ale nie potrafię
A może w następnym miesiącu pójdziesz jednak do innego gina skonsultować to wszystko? Najlepiej to jak by doszło do konsylium lekarzy w Twojej sprawie. Co dwie głowy to nie jedna. Może wtedy by pomogli.

Oby się to wszystko szybko zakończyło.
Nasze łóżko też zajmuje cały pokój, ale na szczęście mamy trzy pokoje i jest ok. W nowym domku będzie jeszcze lepiej i więcej miejsca. Tylko czy ja się doczekam tego nowego domku?
Jedną już prawie mieliśmy ale...... 
Maż już jakieś wieści co z mamą? Wiesz operacja jest najgorsza dla rodziny. Sam chory w sumie mniej się stresuje niż cała reszta. Ja przed operacją to się śmiałam a cała rodzinka była mocno zestresowana. Na prawdę nie martw się tak bardzo bo przecież lekarze wiedzą co robią i Twoja mam szybko wróci do zdrowia

Leyna kurcze ale Ci się porobiłoBardzo bym Ci chciała pomóc ale nie potrafię
A może w następnym miesiącu pójdziesz jednak do innego gina skonsultować to wszystko? Najlepiej to jak by doszło do konsylium lekarzy w Twojej sprawie. Co dwie głowy to nie jedna. Może wtedy by pomogli.

i mam warunki. Skąd te skurcze? No nic, ale najważniejsze, że z szyjką się nie pogarsza. Dlatego na razie nie będzie mi żadnego szwu zakładać, ale jakby nie było poprawy to jakiś inny lek mi zapoda przeciw skurczom, ale to juz w szpitalu. Mam nadzieję, że się poprawi, będę grzecznie leżeć.
A co tam u Kubusia?
, grzybki muszą polec!

Trzymam kciuki za dzielnego Kubusia