Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Witam ponownie
Dziś spacerek samochodowy-byłam u mojej pani gin. a Kubuś-bez wyboru-musiał mi towarzyszyć;-). Jadąc miałam dużo czasu na myślenie i tak sobie wymyśliłam, że rok temu Kubuś JUŻ BYŁ, chociaż ja nic o tym jeszcze nie wiedziałam
. I chyba powinnam przestać tu pisywać;-), bo drugiego Kubusia na razie nie chcę (Carioca ukłony w Twoją stronę :-)) no i obce są mi problemy małpowe
-odzwyczaiłam się w czasie ciąży i na razie NIC.
Carioca a to rodzeństwo w następnym roku będzie świadomie zaplanowane, czy zdarzy się;-) tak po prostu
. Teraz zabezpieczasz się, czy nie ma dla Ciebie znaczenia jak szybko pojawi się nowa fasolka
Ewo kobieto pracowita
a co Twój mąż na te dzieciowo-ciążowe zakupy
jak dobrze przeczytałam, to oprócz akcesoriów dzieciowych masz już skompletowane ubrania ciążowe

Leyna cytologii I nie miałam nigdy (no może jak byłam dziewicą
ale wtedy nie badałam), ale miałam II/III:-
-(
Najeczko coraz bliżej
oszczędzaj się proszę. Tych parę miesięcy jest niczym w porównaniu z radością ze zdrowego dziecka urodzonego o czasie;-)
Wagnies, Monik, Antilko, Aluś, Ena :-):-)
A gdzie jest VONKA i NOVACZKA

Dziś spacerek samochodowy-byłam u mojej pani gin. a Kubuś-bez wyboru-musiał mi towarzyszyć;-). Jadąc miałam dużo czasu na myślenie i tak sobie wymyśliłam, że rok temu Kubuś JUŻ BYŁ, chociaż ja nic o tym jeszcze nie wiedziałam
. I chyba powinnam przestać tu pisywać;-), bo drugiego Kubusia na razie nie chcę (Carioca ukłony w Twoją stronę :-)) no i obce są mi problemy małpowe
-odzwyczaiłam się w czasie ciąży i na razie NIC.Carioca a to rodzeństwo w następnym roku będzie świadomie zaplanowane, czy zdarzy się;-) tak po prostu
. Teraz zabezpieczasz się, czy nie ma dla Ciebie znaczenia jak szybko pojawi się nowa fasolka
Ewo kobieto pracowita
a co Twój mąż na te dzieciowo-ciążowe zakupy
jak dobrze przeczytałam, to oprócz akcesoriów dzieciowych masz już skompletowane ubrania ciążowe

Leyna cytologii I nie miałam nigdy (no może jak byłam dziewicą
ale wtedy nie badałam), ale miałam II/III:-Najeczko coraz bliżej
oszczędzaj się proszę. Tych parę miesięcy jest niczym w porównaniu z radością ze zdrowego dziecka urodzonego o czasie;-)Wagnies, Monik, Antilko, Aluś, Ena :-):-)
A gdzie jest VONKA i NOVACZKA