Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz zaciągnął mnie na porodówkę i okazało się, że na łóżko obok rodzi kuzynka M.Ja wcale nie chciałam, aby dzidziuś już przyszedł na świat, ale dopadł mnie cały personel szpitala i kazali przeć. No i urodziłam ślicznego maleńkiego chłopczyka.
Potem okazało się, że nie mam przecież nic dla dziecka, więc pozwolili mi pójść w szlafroku do sklepu po wyprawkę.

!
.
I pomimo marzen o córeczce we śnie synek
. A teraz niedługo chciałam wybrac się do sklepu ciążowego po koszulki nocne, bo moje piżamki za ciasne się robią
Też tak sobie myslę, że jak dzieciątko się urodzi to nie będę tych miesięcy i leżenia pamiętać.
To w okolicach Mikołaja testowanko

Uśmiałam się bardzo. A może to po części proroczy sen? I będziesz miała już niedługo chłopczyka?? :-)
Oby sie udało ją naprawić. Tylko nie przenoś za dużo i za ciężkich rzeczy. Ja w tegorocznym Mikołaju pokładam bardzo duże nadzieje 

...

:-)

:-)
trzymam kciuki za realizację 
Leyna ten rok czekania z powodu zdrowia, czy wieku Piotrusia![]()
no, ale na trzecie dziecko to on się już nie zgodzi świadomie, chyba że bym "przypadkiem wpadła", ale ja tak perfidna nie jestem