Leyna
Mama Pitera i Micha :)
łojej, Alek mam nadzieję, że moja czarna seria psujstwa nie udzieliła się Tobie
mam nadzieję, że naprawa samochodu okaże się nie tak kosztowna jak myślisz 
Sensi ale masz fajne, ciepłe sny
Wagnies ale masz powera kobieto :-) u mnie od ponad miesiąca zakupiony sprzęt do robienia brzuszków i ani razu nie został użyty - zawsze jakieś wymówki mam
Ewa Boże Narodzenie to bardzo ładny czas na ślub :-)
Madziujko :-)
Antila poczytałam na zamkniętym :-( dużo pozytywnych myśli przesyłam
jak mi się jutro uda zapisać, to idę utłuc mojego gina. jak nie jutro to utłukę go w środę
ta cholerna grzybica wróciła szybciej niż sobie poszła 

nie powiem jak bardzo jestem wk....wiona 
rozsyłam wici wśród znajomych, czy nie znają dobrego gina, który znał by się na leczeniu nawracającej grzybicy, ale na razie echo :-( i zapytowywuje też o dobrego homeopatę, ale kurcze, wszyscy leczą się konwencjonalnie a homeopató uważają za znachorów:-(
dobra, nie smęcę ;-) tylko tak mnie naszło, bo to coraz bardziej oddala moje przyszłoroczne plany starania o drugie dziecko :-
-
-(
mam nadzieję, że naprawa samochodu okaże się nie tak kosztowna jak myślisz 
Sensi ale masz fajne, ciepłe sny

Wagnies ale masz powera kobieto :-) u mnie od ponad miesiąca zakupiony sprzęt do robienia brzuszków i ani razu nie został użyty - zawsze jakieś wymówki mam

Ewa Boże Narodzenie to bardzo ładny czas na ślub :-)
Madziujko :-)
Antila poczytałam na zamkniętym :-( dużo pozytywnych myśli przesyłam

jak mi się jutro uda zapisać, to idę utłuc mojego gina. jak nie jutro to utłukę go w środę
ta cholerna grzybica wróciła szybciej niż sobie poszła 

nie powiem jak bardzo jestem wk....wiona 
rozsyłam wici wśród znajomych, czy nie znają dobrego gina, który znał by się na leczeniu nawracającej grzybicy, ale na razie echo :-( i zapytowywuje też o dobrego homeopatę, ale kurcze, wszyscy leczą się konwencjonalnie a homeopató uważają za znachorów:-(
dobra, nie smęcę ;-) tylko tak mnie naszło, bo to coraz bardziej oddala moje przyszłoroczne plany starania o drugie dziecko :-

:-)
Będę musiała coś wymyślić na uczczenie tego dnia.
Szkoda tylko że z wrażenia zapomnieliśmy aparatu i nie zrobiliśmy żadnego zdjęcia 
. Wiem, że to nie miejsce na takie radości. Wybaczcie proszę, ale naprawdę to radosna nowina (więcej fasolek zostanie dla Was;-);-))