Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie w niedzielę!
Dziś już cieplej, bo wczoraj to mi sie trochę zmarzło na spacerku
Witajcie nowe 30steczki! K_asiu powodzenia w starankach! Onna bezproblemowej ciąży!
Majeczko pomysł z usg na urodziny fajny! A co do mdłości to ja miałam niezależnie od pory dnia i często po południu większe niż rano, to chyba nie ma reguły
, a że są to dobrze, hormonki pracują!
Antilko mam nadzieję, że jedank masz troszkę czasu na odpoczynek? Dobra myśl, żeby kupić używany monitor, spróbuję sie zorientować, bo chyba chciałabym jednak, dziś miałam zły sen, strachy wyłażą chyba:-(.
Leyna choroby sobie poszły?
Carioca Sensi Monik i Wszystkie milczące miłej niedzieli!
Dziś już cieplej, bo wczoraj to mi sie trochę zmarzło na spacerku
Witajcie nowe 30steczki! K_asiu powodzenia w starankach! Onna bezproblemowej ciąży!
Majeczko pomysł z usg na urodziny fajny! A co do mdłości to ja miałam niezależnie od pory dnia i często po południu większe niż rano, to chyba nie ma reguły
, a że są to dobrze, hormonki pracują!Antilko mam nadzieję, że jedank masz troszkę czasu na odpoczynek? Dobra myśl, żeby kupić używany monitor, spróbuję sie zorientować, bo chyba chciałabym jednak, dziś miałam zły sen, strachy wyłażą chyba:-(.
Leyna choroby sobie poszły?
Carioca Sensi Monik i Wszystkie milczące miłej niedzieli!

:-):-):-)
.... wczoraj bylismy ( naszym zwyczajaem, bo po 20-tej jak Joe konczy prace w soboty nic innego poza spozywczym calodobowym nie jest czynne) w Ikei i nasze dziecko "dostalo" ramke do zawieszenia na zdjecia i dywan, ogladalismy tez lozeczka i mamy 4 opcja i nie wiem na ktora sie zdecydowac: mozemy wziac lozeczko po siostrze Joe ( ona ma 21/22 lata),ale na pewno musielibysmy je pomalowac,a to nie bardzo by sie podobalo jego mamie ( lozeczko jest w kolorze jasnego drewna,a ja sobie wymyslilam biale); druga opcja to lozecZko z Ikei i tu dwa modele zwykle biale lub nowy model niebieski ( ale mysle,ze byloby zbyt duzo niebieskiego w pokoju, bowiem sciany beda niebieskie i posciel rowniez zalaczam zdjecia) no i kolejna opcja to biale lub off white ( takie zestarzale biale) lozeczko i tu tez w dwoch roznych sklepach dwa modele bardzo do siebie podobne... najgorsze jest to,ze mnie sie one wszystkie bardzo podobaja... cenowo nie ma zbytnio znaczenia - Ikeaowskie sa najtansze,a lozeczko po Michelle w cenie nowej farby i mozliwe narazenie sie "tesciowej"... do kazdego musimy dokupic materac...