hej Babeczki:-)
eee z tym rozmiarem 46 to przecież i ja wiedziałam, że jakaś przesada

no ale taki na mnie pasował, a że jakaś chora numeracja to już inna sprawa. Ale fakt jest taki, że zostało mi spooooro po ciąży i jakoś nie chce zejść. Sukienka też nie mój fason, ale o takim, w którym dobrze się czułam, to na razie mogę zapomnieć. Ahaa i chcę zaznaczyć, że pod sukienką nie było usztywniającej halki

ona tak stoi na moich wielkich biodrach

ogólnie to mnie wnerwia moja część ciała od cycków do bioder, reszta może być

noo ale może się kiedyś doczekam tego, że ten tłuszczyk gdzies sobie pójdzie;-)nie chce któraś? odda gratis...a nawet dopłacę
tere fere a Ty nie masz konta na Facebooku??? no bój się Boga Kobito!!!! to Ty nie żyjesz!!!!

pamiętacie taki kabaret, nie wiem, który to, ale mieli taki skecz, że jak Cię nie ma na Naszej Klasie albo na FB, to nie zyjesz

aaa to chyba Paranienormalni z Mariolką

Współczuję nocnych pobudek

u nas co noc to samo. Dziąsła już podpuchnięte, chyba lekko białawe, mam nadzieję, że już niedługo mu wyjdą i będzie spokój choć na chwilkę. A Julek też się budzi jeszcze na jedzenie, ale tylko raz, tak gdzies między 4-5 rano, więc nie jest źle.
Hehehe widzę, że pomidorówka gości w każdym domu...dobrze, ze Ani@k nie ma, bo ona nie znosi;-)
łomatuchnooo z
uzanko możesz otworzyć przetwórnię ogórków

mój M. też uwielbia wszystko co ogórkowe, ale ja nie robię wcale. Tutaj nikt nie bawi się w przetwory, ale kiedyyyyyś w Polsce pewnie będę robić, nooo ale nie na taką skalę. Podziwiam!!! serio!!!
kasica no właśnie kiedyś sie zastanawiałąm nad różnicą między plackami po zbójnicu, myśliwsku czy po węgiersku. Ahha jeszcze raz widziałam po cygańsku

jak dla mnie to jedno i to samo. Ale fakt, wszystkie dobre

Uciekam na śniadanie, małego do spania ułożyć, pranie rozwiesić i milion innych rzeczy mam zrobić, a pewnie skończy się na tym, ze młody zaśnie, ja zjem i na kompie przesiedzę, aż się obudzi hehehe
Miłego dnia!!!!