reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Carioca cudne zdjęcia Stasia :-) się nie mogę doczekać kiedy przedstawisz nam Stasia po drugiej stronie brzucha :tak:

Madziujko witaj :-) bardzo się cieszę, że w końcu masz swojego Ludka-Cudka i trzymam kciuki za spokojne kolejne 7 miesięcy :-)

Justyno z Wrześni witaj :-)

Wagnies a co konkretnie robisz na tych rajdach? jesteś może pilotem?

Novaczko udanego wyjazdu i wspaniałej pogody życzę :-)

moje dziecię zrobiło dziś scenę na basenie. każda próba odklejenia go od tatusia kończyła się rykiem :eek: chciał, żeby go tatuś cały czas przytulał w wodzie. szok, bo w czerwcu na basenie czuł się jak przysłowiowa ryba w wodzie :baffled:

miłego wieczoru dziś ijutro poniedziałku :tak:

Carioca ale duzy juz ten Twoj synus!!!

Leyna no nie... tak daleko jeszcze nie zaszlam ale mam obuecane ze jak tylko bedzie okazja to wsadza mnie w auto rajdowe ale na razie nie... obecnie zajmuje sie zabezpieczeniem technicznym trasy... choc juz we wrzesniu czeka mnie egzamin bojowy mam zorganizowac zabezpieczenie OS-u... takze czekaja mnie teraz bardzo intensywne dwa tygodnie pracy :tak:

Bardzo dziękujemy za komplimenta, no szczerze mówiąc mnie się ten Stasiu salenie, szalenie podoba :-)

Wagnies - ale i tak czuć kochana, że ta kupa roboty sprawi Ci wiele przyjemności i satysfakcji, czego Ci zyczę. W Sopocie są takie rajdy i to górskie odcinki, bo tu są ponoć takie róznice w terenie. Tzn - nie ponoć, tylko faktycznie tak jest przez wzgórza morenowe. I sporo serpentynek. Mój znajomy tez uczestniczy w organizacji.

Carioca faktycznie lubie taka robote i dobrze sie w takich sprawach organizacyjnych czuje. Mam nadzieje ze z czasem uda mi sie brac udzial w organizacji rajdow-eliminacji ME lub MŚ....

Dzień dobry kobitki!

Wagnies lubię ludzi z pasją-jakakolwiek by to była:tak::tak::tak:
Carioca szykuj się na Wielki Dzień:happy: gdybyś miała jakieś pytanie do mnie-świeżej porodówki;-) to chętnie odpowiem i podzielę się moimi spostrzeżeniami o tym co maluszkowi i młodej mamie niezbędne,a co w ogóle niekonieczne:happy:

A my ruszamy dziś zamówić szczepionkę do apteki (wybrałam wariant 5w1 więc muszę zapłacić), potem do PZU (dostanę pieniążki za urodzenie Kubusia), po drodze zakupy jedzonkowe, a o 14.30 many z Kubusiem wizytę u okulisty (ze względu na to, że leżakował pod lampami bo miał żółtaczkę) Tylko czy pogoda na to wszystko pozwoli

Witam:-)
Sensi mam pytanie do Ciebie, jako eksperta w tych sprawach:-)Jak wiesz biorę antybiotyk dożylnie i oprócz mnóstwa leków osłonowych mam pić jogurty naturalne. Który Twoim zdaniem jest godny polecenia (tzn zawiera najwięcej żywych kultur bakterii)?

Witam trzydzesteczki :-)

Nie było mnie przez weekend bo byłam cierpiąca:baffled:. Miejsce w dziąśle po wyrwanym zębie zaczeło okropnie ropieć, przez co strasznie bolało. Na dodatek ropa zaczęła się rozprzestrzeniać na sąsiednie zęby i tak bolała mnie cała połowa szczęki :szok:. Jak pojawiła się gorączka to się przeraziłam i myślałam że trzeba będzie jechać na jakieś pogotowie dentystyczne:baffled:. Na szczęście po aspirynie stan zapalny zaczął się cofać. Dzisiaj ide znowu do tego dentysty i obawiam się że i tak jeszcze dostane antybiotyk. Teraz to coś sie porobiło z moim podniebieniem :angry: jakieś takie ranki się pojawiły. Nie mam pojęcia co to jest??

Carioca jakie świetne zdjątka :-) Staś ma już niezły albumik ze zdjęciami :-D. A jak się czujesz tuż przed wielkim finałem?

Wagnies Ty to już pełną parą z tymi zawodami widzę :-D:cool2:. Super jak można swoją pasję realizować. Powodzonka w dalszych zawodach :tak:

Madziujko spokojnej ciąży i i samych przyjemności dla Ciebie :-)

Ewo a co u Ciebie? Jak w pracy? Masz teraz czas na swoje robótki?? Jestem bardzo ciekawa jak Ci wyjdzie ten komplecik co ostatnio na pokazywałaś:happy:

Pozdrowionka dla wszystkich 30-tek :-)

reklama
Witam:-)
Sensi mam pytanie do Ciebie, jako eksperta w tych sprawach:-)Jak wiesz biorę antybiotyk dożylnie i oprócz mnóstwa leków osłonowych mam pić jogurty naturalne. Który Twoim zdaniem jest godny polecenia (tzn zawiera najwięcej żywych kultur bakterii)?

Każdy, na opakowaniu którego wyraźnie musi być napisane słowo "jogurt" a nie np. "deser jogurtowy" i który nie jest poddany obróbce termicznej (na opakowaniu powinno być zaznaczone jeżeli jest):happy:

Do góry