reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wlasnie dotarlam do domku i nadrabiam dzisiejsze zaleglosci....

Moniolek ja tez mam nadzieje ze fotki z pozdrowieniami nie dostane.... tam gdzie stoja radary to zwalniam do dozwolonej predkosci.... ;-)
A jak dzis brzuch??

Antila mowilam zebys sie nie stresowala na zapas??? Zaraz lece ogladac Twoje malenstwo!!!

Alek mojemu mezowi jakos nie spieszno do rewra... jeszcze musialby ruszyc swoje 4 litery sprzed komputera!!!! Ehhh - szkoda gadac....:-(

reklama
Chyba z powodu tych dzisiejszych emocji nie mogę zasnąć:baffled:
Ewo i jak tam po wizycie u diabetologa?
Anusieńko powtórzyłaś krzywą cukrową?
Monik biedna ta Twoja sunia:-(W dalszym ciągu kaszle?
Idę po jakąś nudną książkę, może to mnie uśpi:happy:

No wlasnie?? Gdzie jestescie kobitki???
Ja wrocilam juz z pracy i jestem baaaardzo zadowolona: udalo mi sie dzis zalapac do pracy przy koncercie Celine Dion - nie dosc ze zarobie co nieco to jeszcze poslucham koncertu....
A jutro wybieram sie do rodzicow, pewnie skosze trawe w ogrodku, mam zamiar posadzic troche krzakow owocowych, moze zdazymy posiac jeszcze trawe w czesci ogrodu, a wieczorem pewnie jakis grill sie rozpali...

Antila a jak noc minela?? Nudna ksiazka dala Ci rade?;-) :-D

Hej!
Witam po dłuższej przerwie:zawstydzona/y:. Strałam sie jak najwięcej czasu spędzic z moim mężem...bo własnie przed godzina wyjechał na tydzień:-(. Kurcze jak i smutno, jakja wytrzymam tyle czasu sama. Przepraszam Was ze tak smęce i nie odpisuję ale jakos mi sie oczęta szklą.

Vonko nie płacz, tydzień minie migiem i już będziesz miała męża w domku:tak:

Kobitki witajcie:-)
piątek mamy:happy:
Vonko tydzień minie zanim się obejrzysz:tak: a z nami jeszcze szybciej:-) jak się czujesz? mdli Cię jeszcze?
Antilko a co podczytujesz nudnego?;-)
Esch fajnie masz z tym koncertem:tak: fajna robota:-) a ja tylko komputer i cyferki, bleeee..

A ja już po wizycie:-) było bardzo fajnie, konkretnie i fachowo, wszystko tam jest dobrze zorganizowane, a lekarz ,,szef'' bardzo sympatyczny:-D Powiedział mi tak: pani zamyka oczy, a ja robię całą robotę i do końca maja jest po wszystkim:-D stymulację zaczynam 21 maja, pierwsze podglądanko 27 maja, potem drugie 29 maja, no i punkcja:-) a! hormony mam ok, więc od jutra zmniejszam dawkę wyciszacza:-) żeby tak do szczęśliwego końca wszystko dobrze szło, to byłoby super:happy:
Oczywiście dziękuję za wszystkie Wasze kciuki i bardzo proszę..nie puszczajcie jeszcze..;-)

Buziaki dla Wszystkich:-)

reklama
Do góry