reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
a widzisz... bb code a ja jakis inny wkleiłam :-)
no to spróbuję jeszcze raz ;-)
No i się udało, dzięki Esch :-)
DOBREJ NOCKI!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, mówicie Lolitce, zeby się nie nakręcała i same tu się nakręcacie od ...paru stron. Pomóżmy jej nie myśleć o tym i nie gderajmy tyle. Loli wie, że każda jej kibicuje ale nie musi słuchać tego ciagle...
Mam nadzieję, ze dobrze radzę - ja tak mam, że gdy mam złe myśli, to owszem lubię wysłuchac dobrych rad, ale jak jest ich za dużo to się irytuję i nakręcam!!:wściekła/y:

I dziewuszki, nie obrażajcie się na mnie- ja chcę dobrze:tak:

Do soboty już niewiele czasu, damy radę!!:happy:

OK. Też chciałam dobrze.

lola toś dała zadanie z tymi suwaczkami!. rany boskie kto wymyślił to!!!
Baby jak juz utworze ten suwak to gdzie wkleić jego adres???
ps. zawsze wydawało mi się, że komp nie ma przede mną tajemnic ... myliłam się jednak :crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:

Motylek pisalam wczoraj Krzynce jak sie go wstawia... a utworzysz go m.in. na bb, ticekrfactory, na pregnology, na fertility....

Lolitka i dzis tempka lekko w gore... oby tak dalej!

reklama
Do góry