reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam po świętach moniś, lapisku,majeczko,kindziu,alek,aga,diablicę ,lili -
jak się czujecie????

ja nawet specjalnie się nie przejadłam, nie miałam wilczego apetytu jak zwykle, nawet na kawę nie miałam ochoty. Tylko na sen - wczoraj nawet drzemkę zaliczyłam 2-godzinną po południu.takie zmeczenie..........

a dziś jestem w domku i nie ide do pracy- przyjdzie do mnie koleżanka na pogaduchy.miłej pracki zyczę ;) ;)

reklama
Anuś ale Ci fajowo!!! ja też bym sobie dziś jeszcze odpoczęła...tym bardziej że jutro mam znów dentystę i aż sie boję!!
Majeczko to ja Ci pokibicuję ...też bym chciała stracić 7-9 kilo. ach jakie to by było piekne...

Madziuś - nic sie nie bój juz teraz wszystko martwe i trzeba zabka zakleić.
No tak ja się dzis lenię - a u nas tak siapi a ja musze wyjść po chlebek i kawę do zmielenia w ziarnach bo się skonczyła. ;)

Chyba jeszcze mi nic nie zaklei.... powiedziała że czekają mnie dwie wizyty....jutro i po dwóch tygodniach znów!!!! Boli mnie jak zimno- ciepło, slodkie..itd.... ach szkoda gadać!!

Anusieńko nie lubisz jak pisze Anuś?

to moze jeszcze jakoś tam ozębna reaguje a może masz jakąś delikatna zmianę przy szczycie korzenia.
Lubię wszystkie odmiany imienia- Anuś też jak najbardziej- zresztą pisac Anusieńka to zbyt długo a tak wersja skrótowa. ;) ;) ;) ;)
Ja tez piszę Madziuś na ciebie albo Moniś- na Moniolka.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

madziujka pisze:
Anuś ponoć jutyro to ma mi dopiero nerwy wyrywać...a czy to boli?

jesli zatrute- a napewno już takie są to ni!!!!!!!!Bedziesz jedynie czuła,że tam coś Ci robi, skrobie, szoruje- trzeba wyczyścić kanały, wypłukać i juz zapomnisz o zebie.trzymam kciuki!!!!!!!

Witajcie"przyszle"mamuski,
Ja tez po 30tce i wciaz czekam!a tu nic...juz wchodzilam i wychodzilam z forum zeby nie zapeszac i sie odstresowac i nie myslec ciagle-moze wtedy...ale jak nic nie bylo tak nic nie ma...
ile jeszcze mam czekac??????????????ja juz tak bardzo chce miec malego Szymka!!!!!:(
CO TU ZROBIC ZEBY SIE WRESZCIE POJAWIL???????????????HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry